2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب استفاده میکنن؟

206 بازدید | 35 پست

بچه ها لطفا هر کی سابلیمینال گوش میده یا از قانون جذب استفاده میکنه از نتیجه هایی که گرفته بهم بگه، خیلی دلم میخواد بدونم چجوری از قانون جذب استفاده میکنن، یا مثلا سابلیمینال گوش میدین؟ میشه از تاثیراتشم بهم بگین؟ من خودم دارم ساب گوش میدم اما دوس دارم خیییلی سریع کارام انجام بشه بعضی وقتا یهو با خودم میگم نکنه کلا دارم راهو اشتباه میرم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جمله اخرت باعث میشه نرسی ب چیزی ک میخوای یا دیرتر برسی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

من از قانون جذب استفاده میکنم. بی نظیره...بخاطر تمام چیزای خوب زندگیت شکر گذار باش و تمام خواسته هاتو روی کاغذ بیار و تصور کن ک همه شون رو داری و با تمام وجود بخاطر داشتنشون خداروشکر کن... من با قانون جذب دارم ب محال ترین خواسته هام میرسم...بی نظیره..مث معجزه میمونه..هیشکی باورش نمیشه...

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
آخه می‌خوام راه درست رو بدونم☹️ اینکه باید چیکار کنم...

امیر شریفی رو دنبال کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
من از قانون جذب استفاده میکنم. بی نظیره...بخاطر تمام چیزای خوب زندگیت شکر گذار باش و تمام خواسته هات ...

آره منم این کارا رو میکنم، ساب هم گوش میدم اتفاقا به چندتا از چیزایی که میخواستم رسیدم ولی دوس دارم خیلیییی سریعتر اتفاق بیوفته اون چیزی که میخوام، توروخدا برام دعا کنین😔