2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

118 بازدید | 21 پست

شهرستان بالای خونه مادر شوهرم خونه ساختیم تقریبا تموم نزدیک 175متر لوکس برم اونجا یا کرج مستاجر باشم با مادر شوهرم مشکل خاصی ندارم اهل دخالت نیست ولی سختی خودش داره نه برای همیشه چهارسال چون خود شوهرمم از اول قصد فروش اونجارو داشته ولی پیشرفت خوبی میکنم برم یا نه اگر اره چرا اگر نه چرا 😘😘😘😘

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای نکن.. نری شهرستان یه وقت... اگ بری دیگ بلند نمیشی چون شوهرت به اونا وابسته میشه و اونام دیگ ول کن نیستن... الان میگن ما اهل دخالت نیستیم و اینا ولی همیشه دخالت میکنن... نرو... 

💜⚘️
وااای نکن.. نری شهرستان یه وقت... اگ بری دیگ بلند نمیشی چون شوهرت به اونا وابسته میشه و اونام دیگ ول ...

قبلم یه سال تو خونمون بودن نه اهل دخالت نیستن شوهرمم کلا از شهرستات خوشش نمیاد به خانوادش وابسته نیست واوناهم بعد چهارسال قصد فروش دارن پدرشوهرم بازنشست بشه میخوان بیان کرج 

قبلم یه سال تو خونمون بودن نه اهل دخالت نیستن شوهرمم کلا از شهرستات خوشش نمیاد به خانوادش وابسته نیس ...

از من گفتن.. چون مامانمم همچین چیزی رو تجربه کرد.. نری بهتره.. واس خودت میگم... 

💜⚘️
آره میرم. شرایط رو بسنج اگه به نفعتونه برو چه اشکالی داره. 

به نفعم هست نگاه میکنن میبینم الان از کجا بیارم یه میلیارد یه جای معمولی باید بدم برای خـونه ولی خونم اون ور خالی از طرفی هم ترس دارم من شهرستان زندگی نکردم خیلی میرم زندگی فرق داره

از من گفتن.. چون مامانمم همچین چیزی رو تجربه کرد.. نری بهتره.. واس خودت میگم... 

بعنی بمون م ومستاجر باشم اینجا 

یه جا نشستن سخته اگه میتونی از خودت دفاع کنی برو اگه بی سر و زبونی نرو

نه بی سرزبون نیستم ازمنم حساب میبرن چون رک هستم اونا کاری ندارن خیلی باهم بودیم خیالم از اونا راحت از سختی اینکه از شهر بزرگ.برم شهرستان ازطرفی هم.اینجا همش تنهام هیچ کسی ندارم 

به نفعم هست نگاه میکنن میبینم الان از کجا بیارم یه میلیارد یه جای معمولی باید بدم برای خـونه ولی خون ...

آره الان اجاره نشینی خیلی سخته. اما اگه میبینی میتونی بری شهرستان پس انداز کنی و باعث پیشرفتتون میشه بنظرم اشکالی نداره. خودتم که میگی فقط 4ساله