2777
2789
عنوان

متاهلا یلحظه بیاین لطفا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک پاپ اسمیرشون مشکوک میزنه میفرستن کولپوسوپی ک ازرحم نمونه برمیدارن ک یکمم درد داره اماقابل ت ...

آره اتفاقا یکیش می‌گفت زگیل داره چیکار کنه ،والا خیلی درد داشتن ،هیم ی صدای انبردست مانند میومد ،مرسی بابت توضیح

بعد رابطه فی الفور باید خودتو بشوری.... تنبلی کنی عفونت میگیری..... دیگه اینکه توی یک شب دومرتبه رابطه نداشته باش مگر اینکه قبلش هردوتون حمام رفته باشید.... الانم اگه اذیتی برو با آب سرد شستشو بده بدنتو و وان جوش شیرین بگیر..... جوش شیرین رو بریز تو آب ولرم برو چنددقیقه ای توش بشین..... 

تواین مدت استرس نداشته باش چون الکیه دنبال دکتر دیگه باش

زود بزود حموم برو شورتتو دائم عوض کن بهتره ازشورت نخی استفاده کنی درزمان نزدیکی از ک.ا.ن.د.و.م استفاده کنید همسرتم ی چکاپ ببر🤨 

عزیزم من مث شما بودم ی مدت حتی مجبوری پیش دکتر مرد هم رفتم معاینه هم نکرده ولی دارو که داد خوبه خوب ...

😂😂😂😂اره واقعا بعضیا اینطورین ولی من همیشه به همسرم میگم بااااید خودتو تمیزبشووووری اونم گوش میده ولی خب حالا شاید بعضی وقتا گوش نمیده نمیدونم من ک تودسشویی پیشش نیستم😂😂

ولی مخلوط‌سرکه سفید‌واب خیلی خوب برای رفع سوزش.البته در افتابه نشنیدم.دکتر من می گفت یک تشت اب پر کن ویک فنجان‌سرخالی سرکه سفید بریز وده دقیقه توش بشین.اب هم‌ولرم‌باشه