2777
2789
عنوان

متاهلا یلحظه بیاین لطفا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر عمومی اگه بیاد خوبه چند سال پیش منم قارچ داشتم همون دکتر زنان که رفتم دو بسته بهم قرص داد گفت ش ...

لعنت ب کرونا باچن تا مطب تماس گرفتم دکترا نیستن اصلا😭😭😭

نه یه دکتر دیگه پیدا کن برو کرم واژینال بده استفاده کنی. فعلا اگه دکتر نیست کلوتریمازول استفاده کن

کلوتریمازول الان توخونه دارم استفاده کنم بنظرت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ 

برایه چیه ؟؟؟مثلا دکتر می‌گفت از ساعت ۳برداشتم از ساعت ۶برداشتم از ساعت ۱۲برداشتم ،نمونه برمیداشت ای ...

اونایی ک پاپ اسمیرشون مشکوک میزنه میفرستن کولپوسوپی ک ازرحم نمونه برمیدارن ک یکمم درد داره اماقابل تحمله.بدونن زگیل تناسلی یا مشکل دیگ دارن یا ن

عزیزم من مث شما بودم ی مدت حتی مجبوری پیش دکتر مرد هم رفتم معاینه هم نکرده ولی دارو که داد خوبه خوب شدم دیگ عفونت نکردم

همسرتون حتما برن دکتر 

ببخشیدا ولی بعضی مردا خیلی سر به هوان و خودشونو تمیز نمیکنن خیلیا بدون آب شاش میکنن کلا میگم منظوری ندارم 

شما هم حتما برو درمانگاه شبانه روزی پزشک زن دارن معاینه میکنن