2777
2789
عنوان

شوهرم رو بستری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3243 بازدید | 102 پست
منم اینجوریم.یعنی سه ماه پیش کروناگرفتم ولی دیگه قفسه ی سینم خوب نشده اکثراوقات دردمیکنه فک میکنم یک ...

یعنی میتونه کرونا باشه واسه منم؟

الهی زودتر این حالتم خوب بشه عزیزم

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم پزشکه میگفت امروز بیماری داشتیم علائم کمی داشت اما جواب تستش ک مثبت شد سکته کرد فوت کرد فقط ...

موافقم با فرمایش شما 

همسرم علایم داشتن و کاملا مشخص بود تستشون مثبت میشه 

خودشون میگفتن نیاز نیست جواب تست و بگیریم چون میدونم مثبته

توی مسیر که میرفتیم دکتر برای اسکن ریه ، برادرشون تماس گرفتن و گفتن جواب تست مثبته، همون لحظه همسرم حالشون بد شد و تغییر حالت ، استرس و ناتوانی رو دیدم توی چهره شون 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
بهش کندر دم کنین تو ی لیوان ی قاشق بریزین دم کنین بدین خوب میشه نتیجه گرفتن چند نفر ک میشناسم روزانه ...

منم کندر و خیلی شنیدم حتی میگن برای پیشگیری بخورید 

واقعا تاثیر داره؟؟

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏
این روزا حرفای خوبی در مورد کارایی که تو بیمارستانا انجام میشه به گوش نمیرسه

اين حرف استرس ميده،  عزيز م خيلي از حرف ها شايعه هست  هرچند خودم  از  رفتار دكتر وپرستارا دلخوشي ندارم اما وقتي لازمه يكي بره بيمارستان بايد بره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
منم کندر و خیلی شنیدم حتی میگن برای پیشگیری بخورید  واقعا تاثیر داره؟؟

پیشگیری و نمیدونم اما درمان شدن چند نفر چون طبعش گرمه خیلی و ریه وباز میکنه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی