سلام دوستان میشه برام دعا کنید شب جمعس دعا کنید همسرم یه کار خوب پیدا کنه...از ناراحتیش دارم وق میکنم کاش هیچ مردی شرمنده خانوادش نباشه الهی آمین
خواهشا دعام کنید انشالله تاثیرش رو تو زندگیتون حس کنید
سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماشین انتقال خون ببرن تو ادارات کسی تو این شرایط نمیره جایی
خیلیا همین امروز رفتن، برای اشاعه کار خیر و فرهنگ سازی استوری ام گذاشتن،ولی پیشنهاد خوبیه درست میگید ماشین ببرن پیش اداره ها دیگه لازم نیست مرخصی ام بگیرن
والا من شنیدم از خون هم نمیگذرن میفروشن به کشورهای دیگه برا چی بریم خون بدیم بعدش ببرن بفروشن ...
یا شایعه اس ودروغ! یااگه یک درصد اینطور چیزی بوده برا وقتی بوده خون مازاد داشتن حتما داشته خراب میشده گفتن اضافشو بفروشیم ولی الان بانک خون خالیه چیزی اضافه نیست که بفروشن،حالا خداروشکر خبرهای خوبی شنیدم انگار اطلاع رسانی شده مردم دارن میرن،شما مختاری خون بدی یانه ولی الان که نمیدی لطفا دیگه بااین حرفا کسی رو هم بددل و پشیمون نکن