2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاز از طعمش اخه

نگفتم بجو 

قورت بده .البته کوچیک باشه که توگلوت گیرنکنه 

دوتالیوان آب هم پشت بندش بخوردهنت بونمیگیره 

نمیدونم چی بگم اگه واقعارفتی مهمونی .

یکی مثل شماکه میری مهمونی تاساعت ۲صبح .

یکی هم مثل ماازترس اینکه خودمون ناقل باشیم یابریم بیرون کرونابگیریم توخونه میمونیم وفکرمیکنیم همه مثل مامنتظر خبرنابودی کرونان 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
انشالله ۳۰ ۴۰ نفر بودیم  فضام کوچییک 😂

دلت کتک میخواد🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اتفاقا نزدیک باد

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
کرونا بگیری درد پات یادت میره غصه نخور البته دور از جونت😑

انشالله که درد پا از کروناست

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نگفتم بجو  قورت بده .البته کوچیک باشه که توگلوت گیرنکنه  دوتالیوان آب هم پشت بندش بخورده ...

من خودم چون داداشم ۲ ماهشه و مامان اوایل بازداریش کرونا اومد اصلا بخاطر ترسی ک داشتم هیچ جا نمیرفتم ولی دیگهخسته شدم منم جوونم دل دارم.بعد دیدم دوستای صمیمیم هرشبببب بیرونن مهمونی ان دور دور اینور اونور هیچیشون نشده گفتم منم برم حال و هوام عوض شه و منم خیلی منتظرم ک واکسنش بیاد بزنیم راحت شیم

وااا

والا

فقط که شما دل نداری

تاپیک آخرمو بخون

😂😂😂بدجنس کی بودی تو؟

بدجنس نیستم ولی از خودخواهی بعضیها سنگدل شدم

تاپیک آخرم و ببین