2777
2789

تخم مرغ محلی رو فقط زدش رو با سرنگ بکش بعد بزار داخل واژن و 15 دقیقه)پاهاتو بده بالا خوب میشی و دیگه هیچ وقت عفونت نمیکنی 7 ساله ازدواج کردم هر شبم رابطه دارم یکبار تا حالا عفونت نکردم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو این وضع کردنا میترسم برم

مترونیدازول 

داکسی سایکلین 

لاکتوفوم

اینار و هر ۱۲ ساعت بخور خوب میشی 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
چشم حتما

چشمت بی بلا فقط محلی بزار خیالت راحت سریع خوب میشی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

سلام پوست اناربجوشون وصاف کن بریز تو لگن بشین توش اندازه یه ربع گل بومادران هم خوبه ولی قاعده اورهست سرکه سفید خوبه که بریزی تو لگن وبشینی بهترین راه یه مدت شورت نپوش با دامن تنها باش یا اینکه ازین شورت مردانه های پاچه دار بپوش خوب میشی بیشترین علت عفونت واژن از شورت هست که مرطوب میمونه چه بابت ترشح زنانه چه توالت رفتن 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
واقعا؟؟؟

به هر بدنی نمیسازه . بعضی ها بعدش عفونت وحشتناک میگیرن 

اینا ریسک داره به هرکسی نمیسازه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
خوردم جواب نداد

من هر چقدرم عفونت داشته باشم تنها کاری ک میکنم همینه چ زمانی ک مجرد بودم چ زمانی ک متاهل شدم همین چند ماه میش عفونت شدید گرفتم جوشای بزرگی اونجام دراومد جوری ک نمیتونستم بشینم دو روز مترونیدازول خوردم خوب خوب شدم 

من هر چقدرم عفونت داشته باشم تنها کاری ک میکنم همینه چ زمانی ک مجرد بودم چ زمانی ک متاهل شدم همین چن ...

خوب میشم ولی بعدش تا میرم دسشویی عمومی یا حموم دوباره شروع میشه