2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهر ما یک نفر ماهی تزیینیپرثرش می ده خیلی پولدار اند نمی دونم باید جنبه های دیگه را هم در نظر بگ ...

معیارمم خیلی پول نیس‌

بنظرتون پرستیژ شغلیش پایینه؟

درامد و اینارو نمیدونم ولی میدونم بوی ماهی شدید میگیرن بتید تحمل داشته باشی میتونی تحمل کنی؟

نگفتن ماهی فروشه ها..  پرورش ماهی دارن ماهی تو اب ک بوش نمیاد بیرون! 😄 شایدم اصلا نزدیک ماهیا نشه زیاد و فقط مدیریت کنه.. 

نگفتن ماهی فروشه ها..  پرورش ماهی دارن ماهی تو اب ک بوش نمیاد بیرون! 😄 شایدم اصلا نزدیک ماهیا ...

میدونم عزیزم

بالاخره چند ساعت اونجا باشن بو میگیرن بخاطر محیط

گرچه من نمیتونم بگم بو میگیره یا نه چون اطلاعاتی ندارم خود استارتر باید متوجه بشه

میدونم عزیزم بالاخره چند ساعت اونجا باشن بو میگیرن بخاطر محیط گرچه من نمیتونم بگم بو میگیره یا نه ...

عزیزم حوضچه ها اصلا بو نمیدن من خودم از بوی ماهی حالت تهوع میگیرم ولی هیچوقت بویی از حوضچه ها به مشامم نخورده! ماهی از اب ک بیاد بیرون و چند ساعت بگذره بوش شروع میشه..

عزیزم حوضچه ها اصلا بو نمیدن من خودم از بوی ماهی حالت تهوع میگیرم ولی هیچوقت بویی از حوضچه ها به مشا ...

اهااا پس به  بوش فعلا توجه نکنم شاید بو نده😅