2777
2789

نوزادان ۱۰ روزه ست از روز اول سینه چپم چون ترک داشت نتونستم بذارم دهنش درد شدید داشتم الان بهترم تحمل میکنم ولی چون از روز اول بچه مک نزده شیرش کمه الان پسش میزنه با اون یکی هم سیر نمیشه تو رو خدا اگه راه حلی دارید بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شیر خودت بمال به سینه ات بهتریین درمانه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکم با شیر دوش بدوش از اون سینه ات شیر بکش بیرون عادت کنه شیرش بیاد

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
چیکار کنم شیرش بیاد

قرص شیرافزا داروخونه داره خیلی مفیده، هرچقد بچه بیشتر میک بزنه تولید شیر بیشتر میشه

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤

ببین منم تازه زایمان کردمو روزای اول سینم انقدر ترک داشت جیغ میزدم از درد.خاله ی شوهرم گفت دوتا صدف بزرگ بخر پماد شقاق هیدرودرم بزن و بعده هربار شیر دهی صدف بزار چون مرطوب میمونه دیگه زخم نمیشه.واسه من ک عااالی بود

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏