2777
2789
عنوان

ماجرای من و قصیده مشکل گشا+📷

| مشاهده متن کامل بحث + 5692 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاهزار بارشکرت😍😍به خدا از خوشحالی گریم گرفت😍😭

خیلی خوشحالم خیلیی 

همیشه تنتون سالم و دلتون شاد عزیزم❤😍

التمااس دعا برا ظهور امام زمان و سلامتی خونوادم مهربونم❤😘🌹

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
قربونت برم ایشالا هرچی از خدا میخای بهت بده😍🥰😘

خدانکنههه

ان شاءالله 😍

همینطور تو عزیزم😍😘🌹❤

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
عزیزم یه داستان و شعریه که آقا امام علی به یه فقیر کمک میکنه و یه شبه ثروتمند میشه  تو گوگل سر ...

داستان هم بابد بخونیم؟ 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
بخون عزیزم خیلی قشنگه

من امشب میخوام بخونم حتی مامانم و دوتا خواهرمامم تشویق کردم بخونن

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

دلم خیلی گرفته  همش چشام اشک میاد زرشکی به نظرت اقا مشکل گشا تو کارم گشایش میاره اخه منه پر گناه کجا و اقا مشکل گشا امام علی کجا 😭