2777
2789
عنوان

وابستگی

165 بازدید | 6 پست

دخترم خیلی بهم وابسته هست اصلا بدون من نمی مونه و مدام باید جلو چشماش باشم با شوهرم هم بره بیرون بیشتر از یه ربع تحمل نمیکنه باید چیکار کنم؟؟براش نگرانم بچه های شما هم اینجوری هستن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

درست میشه بزرگتر شه

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
درست میشه بزرگتر شه

شب باید حتما تو بغلم بخوابه دستش توی دستم باشه.شما تجربه داشتی؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب باید حتما تو بغلم بخوابه دستش توی دستم باشه.شما تجربه داشتی؟

والا من مجردم 😄😄

ولی از دوسالگی دیگه درست میشن 

چند سالشه؟

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
سلام استارتر میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

عزیزم دستم خورد لغو دوستی زدم درخواستم رو قبول کن