2777
2789

سه سال میشه ازدواج کردم وبه خاطر شرایط اقتصادی قصد بچه دار شدن نداشتم خواهر شوهرم زنگ زده بهم میگه یه چی میگم ناراحت نشی تخم اردک بگیر بخور برای بارداری خیلی خوبه اصلا ازمایش دادی کدومتون ظعیف ترین من گفتم اصلا اقدام هنوز نکردم فعلا بچه من نمیخوایم بهم میگه از کجا معلوم همون بار اول باردار بشی شده بعضیا تا چند سال نشدن  برو آزمایش ببین کدومتون ضعیف ترین فکر درمان باش منم عین اسکولا نتونستم هیچی بگم کلا سه ماه هست اقدام کردم باردار نشدم ولی به کسی نگفتم اگه تا عید باردار نشم رسما خواهر شوهرم منو نازا میکنه بعد تلفنش خیلی دلم گرفت اشکام بند نمیاد

بنظرم حرف بدی نزده گفته آزمایش بدین ک خب واقعا لازمه بدین گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بهش میگفتی گه خوری‌منو نکن

بخاطر حرف مردم اشک‌میریزی این نشونه ضعیف بودن توئه

منم ۳ ۴ ساله ازدواج کردم‌اقدام نکردم

بیخی بابا

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فک کن خواهر خودت این حرفا رو زده ناراحتی نداره که 

مسخره که نکرده...خیرتون خواسته گفته پیگیر باشین ببینین کدومتون ضغیفه نگفته حتما مشکل از توعه...

هر چند این مسائل به زن و شوهر مربوطه...

برادر من و زنداداشم یسال اول بچه نخواستن بعد که خواستن بعد ۴ماه باردار شد 

ولی اون ۴بار بعد اقدام سریع میرفت دستشویی اینجاشو دقت نکرده بود😂 بعد که دقت کرد باردار شد ایشالا که طلیعی باردار میشی عزیزم نگران چی هستی حرف زیاده یه ور در کن ی ور و دروازه همین 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

منم مادرشوهرم هی میگه چیشد دکتر رفتی هیچی نگفت؟ 

گفتم فعلا فولیک اسید بخورم تا بعد ببینم چی میشه 

از اونورم مادربزرگ شوهرم هرسری میاد میکه نوبت شماست نشم میخاد بگه این بچش نمیشع

حالا من قبلا کیست عمل کردم نشم واقعا میفته گردن من ک مشکل از منه ولی مشکل از شوهرمه خدا ب دادم برسه