2777
2789
عنوان

از ی راه مطمئن و تست شده پول دربیار

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون که اینطوری نیستن نهایتا ۱۰ درصد پیج ها اینطورین ، پیج فیک میسازی فالو میکنی کجاش مشکل داره؟

ببین وقتی فالو میکنی و لایک اون طرز فکر رو رواج میدی و به خاطر لایک و فالوت مسیولی

بعدشم من رفتم دیدم اکثرشون همینن که گفتم

بچه ها همه چیز رو کامل تو کانال تل توضیح دادم

وارد کانال بشید و ببینید

@freebitcoin740775

مطالب کانال و روشی که میگم هیچ ربطی به بیت کوین نداره فقط اسم کانال اینطوریه

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
ببین وقتی فالو میکنی و لایک اون طرز فکر رو رواج میدی و به خاطر لایک و فالوت مسیولی بعدشم من رفتم دی ...

منم نزدیک ۱۰ روزه دارم کار میکنم با سایت ، تا الان شش هفت تا سایت اینطوری بوده ، که میتونی اونا رو فالو نکنی چون روزانه نزدیک ۱۰۰۰ تا پیج معرفی میکنه برای فالو ، شما میتونی اونایی که بنظرت خوب نیستن فالو نکنی ، اکثر پیج ها شخصی یا مربوط به معرفی محصول هستن و واقعا مشکلی ندارن نمیدونم شما چطوری میگی اکثر پیج ها خرابن

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

بچه ها من خودم برداشت کردم تبدیل به ریال هم شده به کارتم هم اومده ، برا همین میگم تست شده و مطمئنه

منم نزدیک ۱۰ روزه دارم کار میکنم با سایت ، تا الان شش هفت تا سایت اینطوری بوده ، که میتونی اونا رو ف ...

اخه من اینو میخواستم به یکی معرفی کنم خودم رفتم سراغش بعد یه پیجایی معرفی کرد  گفتم به طرف بگم از راه بدر میره😕

ولی خب شاید درست میگی اونروز برای من ازین پیجا زیاد امد

اخه من اینو میخواستم به یکی معرفی کنم خودم رفتم سراغش بعد یه پیجایی معرفی کرد  گفتم به طرف بگم ...

عزیزم پس چه خوبه که نظ  منفی ندی ، من خودم تحصیل کرده ام و این چیزا برام مهمه ولی الان به خاطر دختر کوچولوم و کرونا نمیتونم بیرون کار کنم خواستم پیشنهاد بدم که کسانی که به پول احتیاج دارن روزانه درامد داشته باشن ، روزی ۳۵۰۰۰ تومن میشه ماهی یک تومن که از هیچی بهتره ، آخه ماها شبانه روز گوشی دستمونه و الکی میچرخیم تو فضای مجازی نصف اون زمان رو میتونیم بذاریم برا این کار، از هیچی که بهتره ، کار سختی هم نیست ، اگه یکز دو نفر رو هم با لینک خودت وارد سایت کنی تا ۲۰۰ روبل یعنی ۷۰ هزار تومن میتونی در روز داشته باشی