بچه ها این سایت رو چند روزه باهاش آشنا شدم ، درامدش به روبل روسیه است که براحتی تبدیل به ریال میشه ، تو ی روز راحت میتونید ۱۰۰ روبل دربیارید و برداشت کنید ، هر روبل ۳۵۰ تومن هست
گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
ببین وقتی فالو میکنی و لایک اون طرز فکر رو رواج میدی و به خاطر لایک و فالوت مسیولی بعدشم من رفتم دی ...
منم نزدیک ۱۰ روزه دارم کار میکنم با سایت ، تا الان شش هفت تا سایت اینطوری بوده ، که میتونی اونا رو فالو نکنی چون روزانه نزدیک ۱۰۰۰ تا پیج معرفی میکنه برای فالو ، شما میتونی اونایی که بنظرت خوب نیستن فالو نکنی ، اکثر پیج ها شخصی یا مربوط به معرفی محصول هستن و واقعا مشکلی ندارن نمیدونم شما چطوری میگی اکثر پیج ها خرابن
گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
اخه من اینو میخواستم به یکی معرفی کنم خودم رفتم سراغش بعد یه پیجایی معرفی کرد گفتم به طرف بگم ...
عزیزم پس چه خوبه که نظ منفی ندی ، من خودم تحصیل کرده ام و این چیزا برام مهمه ولی الان به خاطر دختر کوچولوم و کرونا نمیتونم بیرون کار کنم خواستم پیشنهاد بدم که کسانی که به پول احتیاج دارن روزانه درامد داشته باشن ، روزی ۳۵۰۰۰ تومن میشه ماهی یک تومن که از هیچی بهتره ، آخه ماها شبانه روز گوشی دستمونه و الکی میچرخیم تو فضای مجازی نصف اون زمان رو میتونیم بذاریم برا این کار، از هیچی که بهتره ، کار سختی هم نیست ، اگه یکز دو نفر رو هم با لینک خودت وارد سایت کنی تا ۲۰۰ روبل یعنی ۷۰ هزار تومن میتونی در روز داشته باشی