2777
2789
عنوان

سونو میگه کلیه هات سالمن... پس این دردتوپهلوهام و کمرم چیه😥😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمادردپهلوتون خوب شد چکارکردی

عزیژم من رفتم کلونسکپی و اندوسکپی

معلوم شد پولیپ داشتم رو رودم که رفتم برداشتمش

الان خداروشکر بهترم گاهی دردا هستن

هیچ دردی بی دلیل نیست حتما برو دنبالش

کل شکم سونو بعدشم کلونسکپی اگر اونا مشکلی نداشتن

همین پولیپی که من داشتم خدایی نکرده من تا ۱سال دیگه نمیفهمیدم بدخیم میشد و باید رودمو برمیداشتن

که خداوشکر در خد یه گوشت اضافه و‌خوش خیم بود ولی باید تا اخر عمرم چک بشم

که اگر باز پولیپ داشتم برم برش دارم با کلونسکپی

چند وقته اینجورشدی؟احتمالا سرما زده

مثلاً عرق کردی بعد زیر کولر و پنکه خوابیدی پهلوهات درد می‌کنه من چندروزی بود دقیقا قسمت کلیه هام درد میکرد حوله داغ میکردم میزاشتم بعد با یک شال کمرمو میبستم  همیشه..... بعد خوب شد

من سی تی شکم انجام دادم تواون چیزی مشخص نمیشه شمادقیقا علایمت چی بود

سی تی دقیق نیس

من با کلونسکپی فهمیدم پولیپ دارم

ببین درد رودها همشون علائمشون مثل هم هست اما مشکل فرق میکنه.من قبلش هی میترسیدم نمیرفتم.دکترم یه سری ازمایش های تخصصی و کاملی نوشت .توی اون مشخص شد من خون مخفی توی مدفوع دارم.و التهاب روده.دکتر سریع گفت باید کلونسکپی بشی.دیدیم اصلا اتهاب روده ندارم.فقط پولیپ داشتم .خون هم ماله پولیپ بود.که خداروشکر رفع شد.