ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 76 عنوان گلوتاتیون 809 بازدید | 27 پست خانومااا کسی تجربه استفاده از امپول گلوتاتیون داره؟ 1399/08/29 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 من یه مدت قرصشو خوردم ولی نمی ارزید چون دیر اثر میذاره قرصش هر بسته هم ششصد ...الان دنبال آمپولشم اصلش اگ گیر بیاد تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
anahita2345 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 5429 من یه مدت قرصشو خوردم ولی نمی ارزید چون دیر اثر میذاره قرصش هر بسته هم ششصد ... الان دنبال آمپولشم ... پوستت روشن شد؟چه مارکی خوردی؟
ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 76 منم امپولشو میخام دلم میخاد اصلشو بتونم پیدا کنم سفارش بدم از خارج کشور ولی هیجارو سراغ ندارم جز امازون
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 منم امپولشو میخام دلم میخاد اصلشو بتونم پیدا کنم سفارش بدم از خارج کشور ولی هیجارو سراغ ندارم ... من ک ب شوهرم گفتم از دبی برام بگیره ...اگ خودش بره یا دوستش ک اونجاس بهش بگه ...گفته بود پنج تومنه تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 76 @ghazaljoon100 استفاده کرده خیلیم راضیه ولی رو نمیکنه از کجا خریده🤣🤣
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 پوستت روشن شد؟ چه مارکی خوردی؟ ن فقط دو سه هفته خوردم تموم شد سی تا داشت روزس دو تا میخوردم ...دیگ نگرفتم ...قرص لزل میخوردم تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 76 من ک ب شوهرم گفتم از دبی برام بگیره ...اگ خودش بره یا دوستش ک اونجاس بهش بگه ...گفته بود پنج تومنه&n ... سایتی چیزی داره بدی مام سفارش بدیم؟
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 استفاده کرده خیلیم راضیه ولی رو نمیکنه از کجا خریده🤣🤣 اره منم بهش درخواست دوستی دادم تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 سایتی چیزی داره بدی مام سفارش بدیم؟ من نمیدونم باید بپرسم عزیزم تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 76 ن فقط دو سه هفته خوردم تموم شد سی تا داشت روزس دو تا میخوردم ...دیگ نگرفتم ...قرص لزل میخوردم ... این قرص لزل چطوریاس
ghazly مدیر استارتر عضویت: 1399/08/29 تعداد پست: 76 اره منم بهش درخواست دوستی دادم منم دادم کیه ک قبول کنه🤣
نازآفرين عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 6529 این قرص لزل چطوریاس باید کمه کم شیش ماه بخوری ی پیج داره تو اینستا رضایتش ک خیلی زیاد بود منم گرفتم بعد پشیمون شدم ...با خودم گفتم امپولشو بگیرم اصلشو تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!