2777
2789
عنوان

صندلی داغ📣📣💥💥/

| مشاهده متن کامل بحث + 14473 بازدید | 2640 پست
یا خدا😂 هیچ خلطی بوخودا

داشتی بی من چی میخوردی؟/  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جان جان😍 والامن تازه اومدم😂

تیپ نزن زیاد امشبو پسندت کنع خودم نفلت میکنم  سیبیلاتم بزار ...ی ماژیک بردار گوشع لبت اندازع ی سکع گردی بکش...موهاتم وز کن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
رضا فقط یدونه اس تو مملکت😅😅😅😅😅؟؟؟

شایدم باشه خوب😁

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

/

خا نیان اصلا به من چه😒😒 به قول نازلی کسی که براش اهمیت داشته باشی هرکاری می‌کنه برات وای حرف های ...

@00نازلی00    

عزیزم سلام من نمیشناسمت ولی روانیم کردن اینا.😖

من هر چی میگم ،میگم نازلی اینو گفت نازلی اونو گفت 😖

فدات شم کی وقت کردی این همه حرف بزنی تو؟!😘😘

پرگل تو هم فک کن یعنی فقط چیکا و مهری یادته؟!؟!؟!

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شیکر😁😂😂

سهم من؟/

من بی تو تف هم از گلوم نمیرع پایین...تو بی من زرمارت نشد اینارو میخوری؟/

@00نازلی00     عزیزم سلام من نمیشناسمت ولی روانیم کردن اینا.😖 من هر چی میگم ،میگم نازل ...

نازلی عشقه عشق😘😘😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
    /

😁😁😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

جوووووون😍😍😂 اگه نخند پَ چیکار کرد😂😂

هیچی برا من غشو ضعف برو برامم زرشک پلو درست کن پاهای خواهرمم توی اب گرم بمالین/

@nafasam1370  

نازلی عشقه عشق😘😘😘

نمی دونم والا من ک نمیشناسم😆😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/