2777
2789
عنوان

زبانمو چطور قوی کنم؟

129 بازدید | 23 پست

میخام اسپیکینگ و لیسینیگمو قوی کنم...

لطفا میشه راه حل بدین...

فیلم نگا کنم ؟ کلاس برم ؟ داستان بخونم؟

چکار کنم؟؟؟

قبلا کلاس رفتم اما تاثیر انچنانی نداشتش

میخام با کار کردن خودم یاد بگیرم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
2
100%
الزامی
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام 4 تا اسکیلمو قوی کنم. اگر میخوای بیا با هم برنامه ریزی کنیم بخونیم

شما در چه سطحی هستین

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من داشتم واسه آیلتس میخوندم تکنیکال 5 تا 6.5 بودم که خورد به کرونا

منم اتفاقا دارم برای ایلتس میخونم ولی سطحم متوسطه🤦‍♀️میخواستم ببینم اگه هم سطحیم مایلین باهم بخونیم که دیدم من خیلی خیلی خیلی عقبم😓

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم اتفاقا دارم برای ایلتس میخونم ولی سطحم متوسطه🤦‍♀️میخواستم ببینم اگه هم سطحیم مایلین باهم بخونیم ...

خب منم برای آیلتس متوسط میشم دیگه. چون سطحمون نسنجیدیم معلوم نیست کدوممون جلوتریم. من فقط یه پایه جدی میخوام. چه جلوتر باشم چه عقب تر من مشکلی ندارم واسه خوندن. اگر استارتر مشکلی نداره 3 تایی باهم برنامه ریری میکنیم و اشکالای همو میگیریم

میتونم روزی 2س بزارم شما چطور کلاس میرین؟ چ کتابی میخونید؟

منم دوساعت اوکی هستم.بیشتر هم میتونم. ولی واسه شروع خوبه بنظرم. من کلاس آیلتس میرفتم ولی بخاطر کرونا ول شد. از عید تا حالا هم جدی نخوندم. خیلی چیزا هم یادم رفته

خب منم برای آیلتس متوسط میشم دیگه. چون سطحمون نسنجیدیم معلوم نیست کدوممون جلوتریم. من فقط یه پایه جد ...

منم اتفاقا دنبال یه پایم ولی پیداش نمیکنم 

مهم تر از اون نمیدونم از کجا شروع کنم😂 

ولی خب من مشکلی ندارم 

ای دی تلگرامم همین نام کاربریمه💛 موفق باشی ننه😍

خب منم برای آیلتس متوسط میشم دیگه. چون سطحمون نسنجیدیم معلوم نیست کدوممون جلوتریم. من فقط یه پایه جد ...

من مشکلی ندارم سه تایی باهم یا بیشتر

اما. اگ بخایم اشکالای همو بگیریم و باهم در ارتباط باشیم امکانش توی سایت سخته