2777
2789
عنوان

عشق

137 بازدید | 22 پست

من نمیدونم عشق چیه..چند بار عاشق شدم گریه کردم و سوختم برای همه شون سوختم و گریستم و قلبم تپیده..الان دیگه به عشق اعتقادی ندارم عاشق هر کس دیگه ای بشم همش فکر میکنم به اونم همین احساس قبلیا رو دارم ..دوس داشتم عشق ناب باشه و تو دنیا فقط برای یک نفر این حس رو تجربه میکردی 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو میدونم ادم ی بار عاشق میشه وعشقم 

خیلی مقدسه 

چند بار😐

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

عزیزم عشق یک بار اتفاق میفته

اونا عادت بوده

برای همشون گریستی!!!اینا عشق نیست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عشق یکباره. اون حس تکرار نیمشه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مگه میشه عاشق چند نفر شد؟😮

همزمان نه ولی چند بار عاشق شدم و برای همه همون حس عشق رو دارم الان نمیدونم عشق چیه 

فقط اینو میدونم ادم ی بار عاشق میشه وعشقم  خیلی مقدسه  چند بار😐

قبول ندارم حرفتو ولی کاش اینجوری بود 

هنوز ب واقعیش نرسیدی... اونا دوستداشتن بودن.

نه اتفاقا اونا عشق بودند ولی درستش دوست داشتنه عشق فقط یه اتیشه که خاموس میشه  و هیچ منطقی پشتش نیست ولی دوست داشون یه شعله ست که همیشه ملایم روشنه و همیشه هست 

تصمیم گرفتم با کسی ازدواج کنم که فقط ازش خوشم میاد ولی عاشقش نباشم 

نه اتفاقا اونا عشق بودند ولی درستش دوست داشتنه عشق فقط یه اتیشه که خاموس میشه  و هیچ منطقی پشتش ...

نمیدونم ک اما هرکس نظر خودش رو داره...

مهم این هس ک خودت چی میخوای...

من ک ن عشق قبول دارم،ن دوستداشتن😂🔪

هنوز ب واقعیش نرسیدی... اونا دوستداشتن بودن.

من قبلا عاشق یکی بودم بعد که بهم خیانت کرد رف زن گرف به طور عجیبی دیگه بهش حسی ندارم یعنی بازم میشه عاشق شم؟

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔