2777
2789
عنوان

یه خانمی ک نمیگم نسبتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 99 پست
منم همینطوربود مادرشوهرم چای ساز وابمیوگیرم روخراب کرد ولی الان که دوریم من کجا اون کجا روحم راحته ک ...

منم قراره دور بشم ولی تابستون سال آینده! تا اون موقع شدم کلفت و انجام دهنده ی کارهاشون وسایلم تو سرم بخوره داغون شدنش

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
آخه باید 2بار نخودو بریزی تو چرخ گوشت تا نرم بشه ینی واقعا فقط بخیسونیم و با خورد کن قشنگ صاف صاف می ...

واس فلافل دو روز خیسش کن.بعدش بریز تو خورد کن 

میشه پودر 😁😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سی کیلومترمیاد برا این کار؟عجب پشتکاری داره    

😬 فقط جهت حرص دادنه من فکر میکنم غیر این چیزی نمیتونه باشه

اون ک برای بقول خودش زندگی صفا داره میره میمونه روستا خب با همون صفاش و تکنولوژی کمش حال میکنه چرا ب من فشار میاره یه دفه بره تمام وسایلشو از تهران بیاره دیگه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
فاز اینایی که میگن عیب نداره رو درک نمیکنم. باید واسه خودشونم پیش بیاد تا ببینی همین حرفو میزنن

عزیز من کل جهاز خواهرشوهرم رو خریدم 

خودم شاغلم ...با شوهرم گذاشتیم خریدیم 

دست و دلم بازه خداروشکر 

درصورتی که پدر و مادر داره دو تا برادر بزرگتر از شوهرمم داره ...

واقعا ارزشداره مال دنیا ...دل یه مادر بشکنه 

ده برابرش رو بهش خدا پس میده ...

الان نده یا بهونه بیاره ....شوهرشم صد در صد ناراحت میشه ...

بازم به تصمیم خودشه ...ولی ادم یکمم دلرحم باشه چیزی نمیشه

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
😧😧😧چقدر احمق بوده زنه

خیلی، حالا شوهر خل من رفت تو اتاق بالاییمون که بخاری هم نداشت تو سرما خوابیدآ، که اون راحت بکپه، باز میگفت گناه داشتن تلفنشو جواب ندادی، شاید کسی رو ندارن، اول که کسی رو داشتن ثانیا کسی رو ندارن یا نرن، یا بچشونم ببرن عجبآ، همیشه تو مسائل شوهرم طرفداره دیگرانه بخدا، منم دیگه از این حرکت بزنم برا اون نمیگم😂😂

عزیز من کل جهاز خواهرشوهرم رو خریدم  خودم شاغلم ...با شوهرم گذاشتیم خریدیم  دست و دلم با ...

وسایلو ببره خودش انجام بده اگه حرفی زدم!

مشکل اصلیم همینه ک چرا ب خودم نمیگه! این ک این خونه یه خانم داره رو متوجه نیست! دیگه صاحب اختیار اشپ ...

روش نمیشه عزیزم 

بهش بده به خاطر خدا 

خدا هم بلا رو ازتون دفع می کنه همین مهربونیا می مونه

وسایلو ببره خودش انجام بده اگه حرفی زدم!

همین چیزایی که ناراحتی رو زنگ بزن بهش بگو 

با سیاست عزیز 

بگو مادر جان شما وسایلت تر و تمیز توی تهرانه 

برای من وسایلم یه مدت و عمر با کفایت داره ممکنه فقط پنج سال خوب کار کنن ...

برای نیازتون هر چند وقت یه بار اشکال نداره بیاید استفاده کنید قابل شما رو هم نداره...ولی هر روز خراب میشن ...اینا فوقش موتورشون ماهی یه بار باید روشن بشه 

تمیز کردنشون و جمع کردنشون هم برای من سخته چون وسیله برقی هست منم دلم میخواد تمیز بمونن 

شمام وسیله خواستی از من بپرس نه شوهرم ...شوهرم از صبح تا شب سرکاره چه خبر داره از خونه 

شاید من اون وسیله رو نیاز دارم یا ترجیح میدم استفاده نکنم ...

ببین من جای شما همه رو گفتم ...شما مشکلتون وسیله نی مشکلتون نحوه ارتباط مادرش هست که خودش رو صاحب وسایل میدونه و اجازه نمیگیره 

عزیزدل با خودت صادق باش 

من خواستم شما رو قانع کنم 

دیدم نمیشه ...

پس لااقل حرف دلت رو بزن و خلاص 

موفق باشی عزیز

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اسی جونم منم ی اخلاقی شبیه خودت دارم و خوشم نمیاد کسی از وسایلم استفاده کنه و وسواس هم دارم باید از ...

اونم باید درک کنه وسایل گرونه دیگه

میگم بیاد ببره خودش انجام بده بازم بدم میاد بخدا انقدی ک اون از وسایل استفاده کرده خودم نکردم

الان ب شوهرم گفتم شاید من نخام کسی از فرم استفاده کنه چرا بدون اینکه ب من بگی اوکی میدی برای منم کار میتراشی

خسته شدم باور کن امشب اگه بیاد ک گفته و میاد باید با خود مادرشوهر حرف بزنم

بهور کن همه چی داره ولی تو خونه تهرانشه خودش رفته روستا سی کیلومتر با اینجا فاصله داره زندگی میکنه

میگم خب بردار همه وسایلتو ببر میگه نه وقتی رفتم تهران باید وسایل باشه کار کنم! در حالی ک الان یه سالو نیمه پاشو خونه تهرانش نزاشته

وسایل ب کنار منم امنیت و اسایش میخام دیگه سر زدن به خونه فرزند هفته ای یبار خیلی بشه هفته ای دوبار یه روز درمیون نمیشه اومد با یه کیسه وسایل تو دست ک با وسایل برقیت اینکارو برام انجام بده

عزیز من کل جهاز خواهرشوهرم رو خریدم  خودم شاغلم ...با شوهرم گذاشتیم خریدیم  دست و دلم با ...

چرا واسه کسی که به من رحم نمیکنه رحم کنم. خودمو میگم

مادرشوهرم از اول بهم رو نداد

منم دلم بزرگه ،ولی واسه ادم با لیاقتش

چرا واسه کسی که به من رحم نمیکنه رحم کنم. خودمو میگم مادرشوهرم از اول بهم رو نداد منم دلم بزرگه ،و ...

افرین! چرا باید رحم کنم وقتی اون دلش با ادم صاف نیس؟

همین چیزایی که ناراحتی رو زنگ بزن بهش بگو  با سیاست عزیز  بگو مادر جان شما وسایلت تر ...

ممنونم🌹

میدونی کلا با آدمایی که قاعده رابطه رو به نفع خودشون میچینن مشکل دارم. رابطه باید از هر لحاظ دو طرفه باشه

نمیشه من باردار برم خونه مادرشوهرم جلوم تنهایی افطار کنه بگه تو که روزه نیستی .تعارفم نزنه. یه آبم نده دستم. این بخوره تو سرم. باهام حرفم نمیزد

بعد خودش یهو ۹شب بیاد بگه اومدیم شام. و توقع داشته باشه با روی خوش ازش پذیرایی کنم. 

سختشه به شما رو بندازه

😐😐😐😐😐سختش نیس بیاره بده انجام بدم؟