2777
2789
عنوان

یه خانمی ک نمیگم نسبتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 99 پست
واییییی همسایه ما هم اینجور بود .پرو بود میگفت گوشتم تموم شده میشه ی بسته بدی تا بعدن بگیرم بهت بدم ...

ما هم یه صاحبخونه داشتیم خونه کنارمون زندگی میکردن، میومد میگفت ناهار چی دارین دخترم غذامون دوس نداره، بعد یه بار کشک و بادمجون دادم بهشون، بفرداش دختر پرروش گفت مامانم گفته نگاه کنین مردم همه چی میخورن ما که هر روز برنج میپزیم شماها ناز میکنین، وای من انقدر بهم برخورد، آخه ما ده برابر اونا خرج میکردیم، و اونروز کلاس داشتم. یه بار دختر 18 سالشو شب اومد گذاشت خونه ما و خودشون رفتن روستا مهمونی، منم فرداش که دختره رفت، بعدازظهرش که برگشت هر چقدر زنگ زد جوابشو ندادم، دیدم زنگ زده تو حیاط به مامانش که دیگه پاشین بیاین و... خلاصه روشونو با کم محلی کم کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه صاحبخونه داشتیم خونه کنارمون زندگی میکردن، میومد میگفت ناهار چی دارین دخترم غذامون دوس ندار ...

اره بابا ی نفر ساده گیر میارن و ازش سو استفادع میکنن

من الان دیگع برام افتاده 😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
میدونم حرف شما درست ولی دیگه چقدر اخه نمیشه هر دو روز یبار یچیزی بخاد از ادم اونم خودش انجام نمیده ...

استارجان قطعا من هم  مث تو ناراحت میشدم ،اما خودم به اونهایی که دل بزرگی دارن غبطه میخورم 

عزیزم مهم نیست اصلا 

زندگی بدی هایی یه وقت ها رو میکنه برا ادم که ادم میگه کاش مشکلم این چیزها بود 

که البته خدا اون روز رو برا هیچکس نیاره ،منظورم اینه وسه چیز به این کوچیکی اعصابمون و زندگیمون رو داغون نکنیم خیل یبهتره

حالا من یه سوال دارم خورد کن برقی دارم ولی چرخ گوشت ندارم میشه مگه نخودو با خورد کن برقی دخورد کرد برای فلافل؟؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
بنظرم به روش نیارخودتو خراب میکنی یه خونه جدا دوراز خونه مادرشوهرت بگیر راحت میشی

سی کیلومتر فاصله اس😬 قراره سال بعد بیشترش کنم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
حالا من یه سوال دارم خورد کن برقی دارم ولی چرخ گوشت ندارم میشه مگه نخودو با خورد کن برقی دخورد کرد ب ...

خیس بشه نرم میشه اره میشه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
حالا من یه سوال دارم خورد کن برقی دارم ولی چرخ گوشت ندارم میشه مگه نخودو با خورد کن برقی دخورد کرد ب ...

اره میشه

من حوصله ندارم چرخ گوشتو در بیارم 😂😂

میریزم تو خرد کن برقیه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اره بابا ی نفر ساده گیر میارن و ازش سو استفادع میکنن من الان دیگع برام افتاده 😂😂

دیوونن بعضیا😂😂من نمیدونم دختر 18 سالشو رو چ حساب میذاشت پیش منو شوهرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

اره میشه من حوصله ندارم چرخ گوشتو در بیارم 😂😂 میریزم تو خرد کن برقیه

آخه باید 2بار نخودو بریزی تو چرخ گوشت تا نرم بشه ینی واقعا فقط بخیسونیم و با خورد کن قشنگ صاف صاف میشه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اگه ب من بگه ک مشکلی نیس بهش میگم ولی ب شوهرم میگه!

وای چقد رو دار 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

استارجان قطعا من هم  مث تو ناراحت میشدم ،اما خودم به اونهایی که دل بزرگی دارن غبطه میخورم  ...

اره شاید مشکل خاصی نباشه😔

ولی چرا اطرافیان ادم رو درک نمیکنن زندگیشونو راحت نمیزارن بخدا کلافگی و خستگی داره

چرا نباید ب خودم بگه ب شوهرم بگه اصلا نمیگم چون این وسایلو من خریدما! میگم خانوم خونه منم! وسایل اشپزخونه رو من استفاده میکنم اینا دست منه 

این حساب نکردن من نیس؟ وقتی ب شوهرم میگه بیام خونتون با فلان وسایلت اینکارو دارم یا بگه اینارو ببر با وسایلت انجام بده حساب نکردن من نیس؟

این خرکت ینی صاحب اختیار پسرمونه! توام هرچی ما دستور بدیم باید انجام بدی!