2777
2789
عنوان

یه خانمی ک نمیگم نسبتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 99 پست

اینکارارو از همسرتون میخواد اونم انجام میده؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یبار بهش بگو نه دیگه نمیاد اینجوری خیلی بده من همسایمون دوبار سبزی خرد کنمو رو برد بار سوم بهش گفتم نمیدم

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا واقعا فازشو درک نمیکنم  چ خواهشای بیجایی دار

من دیگه دارم خل میشم زندگی نمونده برام😔

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

واییییی همسایه ما هم اینجور بود .پرو بود

میگفت گوشتم تموم شده میشه ی بسته بدی تا بعدن بگیرم بهت بدم.اصلن واس هر چی میومد

نگو رفته بود زیر آب منم زدع بود..خلاصه دمشو چیدم😏😏

کلن فکر میکنن زرنگن

محلش نده.بگو شوهرم ناراجت میشه از وسایل برقی ب کسی بدم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چه پرو نکنه خواهرشوهره

مادرشوهر!

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
میتونی بگی کروناس نمیشه لباساتون رو بندازم تو ماشین شاید اونا رفتن جایی نشستن لباسشون الوده باشه ... ...

الحمدالله این یه گزینه رو ندارم تو زندگیم همین مادرشون کافیه

تو یه مناسبتی چیزی بچه هاش جمع شن براش ماشین لباسشویی بگیرن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

چرا خوب بچه ها مگه چی میشه شاید نداره 

یه نیم ساعت اون وسیله رو استفاده کنه طفلک 

واقعا دلتون میاد دل یه مادر رو بشکنید گناه داره طفلی

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
واییییی همسایه ما هم اینجور بود .پرو بود میگفت گوشتم تموم شده میشه ی بسته بدی تا بعدن بگیرم بهت بدم ...

ب خود شوهرم میگه

اونم مادرشه روش نمیشه رد کنه