2777
2789
عنوان

مو فر خشک وز

179 بازدید | 13 پست

سلام 

من موهام خیییییلی فره فر ریز هم هست 

یه مدته شدیدا خشک شده 

و اصلا هم شونه نمیشه 

بهنظرتون چکار کنم خسته شدم

بهتره بگم مثل اسکاج میمونه نه مو

خدایا مرسی ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موی فر که خیلی خوشگله اگه بهش برسییی😍ببین منم موهام فره البته فر درشت یه مدت مثل تو شده بودم خشششک و ووز ،شروع کردم به مراقبت از موهام با روغن نارگیل و روش شستشو رو تغییر دادم الان خوب شده

موی فر که خیلی خوشگله اگه بهش برسییی😍ببین منم موهام فره البته فر درشت یه مدت مثل تو شده بودم خشششک ...

چه جوری استفاده میکردید از روغن ناریگل ؟

خدایا مرسی ♥️
چه جوری استفاده میکردید از روغن ناریگل ؟

قبل از حموم یه کوچولو روغن میزنی به دستت اروم اروم میزنی به موهات روغن رو اروم گره ی موهات رو باز میکنی بعد دسته دسته موهاتو جدا میکنی شونه میکنی از پایین مو شروع میکنی به شونه کردن چون پایین مو گره میخوره بعد اروم اروم میری تا بالای مو رو‌شونه میکنی،بعد میری حموم شامپو رو با اب رقیق میکنی موهاتو جمع نمیکنی رو سرت ،همونجوری که موهات ریخته رو‌شونه هات کف سرت و ماساژ میدی بعد ساقه موهاتو با شامپو میشوری ولی بازم جمع نمیکنی اگه موهاتو بقچه کنی گره میخوره و وز میشه،نرم کننده یا سرم موی داخل حمام و میزنی اومدی بیرون اب موهاتو میگیری میذاری ۸۰℅ خشک شه،وقتی نم دار بود موهات یه روغن طبیعی من روغن نارگیل استفاده کردم،چند قطره میریزی رو دستت دستاتو چرب میکنی بعد دستاتو میکنی لای موهات اگه گره داره گره رو اروم باز میکنی ،بعد اگه سرم مو استفاده کنی خوبه ،سرم مو میزنی و موهاتو همونجوری ک اول گفتم شونه میکنی،موهات بیشتر از سه ساعت نباید خیس باشه اگه حس میکنی خشک میشه تا سه ساعت که هیچ ولی اگه نمیشه با حرارت ملایم سشوار با فاصله موهات رو خشک کن ،اگه دوسداشتی میتونی شبا موهات رو ببافی اینم وز موهارو میخوابونه یکم