2777
2789
عنوان

سول دارم خیلی مهمه

236 بازدید | 14 پست

سلام من تاحالا قرص الدی استفاده نکرده بودم و این ماه 4تاهمزمان خوردم ک فرداش دچار خونریزی شدم و سه چهارروزی طول کشید قط بشه و 28 29 وقت پریودیم هست ک پریود نشدم کسی میدونه دلیلش چیه خیلی نگرانم...دلیل عقب افتادن پریودم میتونه قرص باشه؟؟ یااون خون ریزی ک دچارش شدم ینی این ماه پریود نمیشم؟ گیج شدم

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

😐۴ تا همزمان😐

نخورید ضرر داره

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ینی نگرانی نداره؟؟؟ 

نه گلم نگران نباش.

ولی دیگه اینجوری نخور

برای مواقع اورژانسی قرص اورژانسی بخور

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نه گلم نگران نباش. ولی دیگه اینجوری نخور برای مواقع اورژانسی قرص اورژانسی بخور

من نمیدونستم طریقه مصرفشو چون تاحالااستفاده نکرده بودم زدم گوگل نوشته بود ال دی میتونین چهارتابخورین اچ دی دوتا

من نمیدونستم طریقه مصرفشو چون تاحالااستفاده نکرده بودم زدم گوگل نوشته بود ال دی میتونین چهارتابخورین ...

حتما واسه افراد خاصی اینطور نوشته بوده نمیدونم.

کلا اگه یهویی پیش اومد قرص اورژانسی بگی دارخانه داره بهت میده اون بهتره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چرا ۴تاهاروباهم خوردی؟؟؟؟

تو گول زده بود ک میتونین از قرص الدی ب صورت اورژانسی استفاده کنین ب این صورت ک 4تا بخورین همزمان و بعد 12ساعت دوباره 4تااستفاده کنین😝

چون چهارتا همزمان خوردی و قطعش کردی . همون خونریزی پریودیت بوده. و اولین روز قاعدگیت حساب میشه. میتونی بیماری برای پریودی بعدیت

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
چون چهارتا همزمان خوردی و قطعش کردی . همون خونریزی پریودیت بوده. و اولین روز قاعدگیت حساب میشه. میتو ...

ینی پریودنمیشم این ماه،،، اخه 4روز خونریزی داشتم

ینی پریودنمیشم این ماه،،، اخه 4روز خونریزی داشتم

نه دیگه اون پریودیت بود.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.