2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30725 بازدید | 217 پست
عزیزم انشاءالله خدا نگهدارش باشه و سالم بیاد بغلت بدون هیچ مشکلی.

خیلی داغون و دل شکسته ایم،خدا رحم کنه، ان شالله

دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق ، و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی....
عزیزم برای منم الان 10.2 هست، هفته 28 امم، یعنی پایین تر میاد؟ مگه تو جنین پسر بیشتر هست این مورد؟ چ ...

عزیزم تا 10 نرمال هست نمیدونم چرا دکترا اینقدر استرس میدن. احتمالش زیاده پایین بیاد ولی اگر همین اندازه هم بود مشکلی نیست. اره بیشتر تو جنین های پسر بطن مغز بالا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما زایمان کردین حال نی نی تون چطوره؟من ۳۲ هفته گفتن ۱۰ هست،۳۳ هفته شدم ۱۲ ، ونتریکولومگالی مت ...

اره عزیزم بچم 7 ماهشه سالم و باهوش. واسه منم 24 هفته 10 بود 32 هفته شد 12.2 نگران نباس به منم گفتن ونتریکولومگالی خفیف و دور سر بزرگتر از سن بارداری ولی وقتی به دنیا اومد دور سرش 32 بود😬

عزیزم تا 10 نرمال هست نمیدونم چرا دکترا اینقدر استرس میدن. احتمالش زیاده پایین بیاد ولی اگر همین اند ...

عزیزم خیلی نگرانم، خیلی التماس دعا دارم، چند روز دیگه باید برم آم آر آی، شما ام آر آی هم رفتید؟ یا فقط سونو؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره عزیزم بچم 7 ماهشه سالم و باهوش. واسه منم 24 هفته 10 بود 32 هفته شد 12.2 نگران نباس به منم گفتن و ...

خداروهزاران مرتبه شکر که بچتون سلامته ،خدا واستون نگهش داره زیر سایه پدر مادربزرگ بشن

برا بچه منم دعا کنین😭😭😭😭 داغونیم

اره عزیزم بچم 7 ماهشه سالم و باهوش. واسه منم 24 هفته 10 بود 32 هفته شد 12.2 نگران نباس به منم گفتن و ...

مرسی که جواب دادین 

شدیدا به دعاتون نیاز دارم🙏🙏🙏😔😔😔

خداروهزاران مرتبه شکر که بچتون سلامته ،خدا واستون نگهش داره زیر سایه پدر مادربزرگ بشن برا بچه منم د ...

عزیزم فقط بارداریتو خراب میکنی بخدا من خودم همه ی اینروزارو گذروندم اما یه آقایی منو سونو کرد گفت این اندازه اصلا مشکلی نداره و مطمعن باش بچت سالمه اما ذکتر پریناتولوژیست گفت بچت مشکل داره. توکل به خدا کن عزیزم من بهت میگم صحیح و سالمه

عزیزم فقط بارداریتو خراب میکنی بخدا من خودم همه ی اینروزارو گذروندم اما یه آقایی منو سونو کرد گفت ای ...

الهی امین ، ان شالله همینطور بلشه که شما میگین و سلامت باشه😭😭😭

عزیزم جواب ام آر آی رو همون روز میدن یا چند روز طول می کشه؟

ببین برای من ام ار ای اورژانسی نوشتن دو تا سه روزه جواب دادن

ولی فکر میکنم خیلی طول بکشه نهایتا یک هفته

ببین برای من ام ار ای اورژانسی نوشتن دو تا سه روزه جواب دادن ولی فکر میکنم خیلی طول بکشه نهایتا یک ...

ممنون عزیزم😘😘😘

ممنون عزیزم😘😘😘

خواهش میکنم، بعد بیا  و خبرهای خوشحال کننده بهمون بده، 

من فردا میرم سونو بدم تو هفته ۳۴ ، دعا کنین واسم

خواهش میکنم، بعد بیا  و خبرهای خوشحال کننده بهمون بده،  من فردا میرم سونو بدم تو هفته ۳۴ ...

حتما عزیزم، انشاءالله تو هم خوش خبری و دعای خیر امام علی و اولادش پشت و پناه خودت و نی نیت باشه.

خواهش میکنم، بعد بیا  و خبرهای خوشحال کننده بهمون بده،  من فردا میرم سونو بدم تو هفته ۳۴ ...

سلام عزیزم، رفتی سونو؟ دکتر چی گفت؟