عزیزم برای منم الان 10.2 هست، هفته 28 امم، یعنی پایین تر میاد؟ مگه تو جنین پسر بیشتر هست این مورد؟ چ ...
عزیزم تا 10 نرمال هست نمیدونم چرا دکترا اینقدر استرس میدن. احتمالش زیاده پایین بیاد ولی اگر همین اندازه هم بود مشکلی نیست. اره بیشتر تو جنین های پسر بطن مغز بالا میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما زایمان کردین حال نی نی تون چطوره؟من ۳۲ هفته گفتن ۱۰ هست،۳۳ هفته شدم ۱۲ ، ونتریکولومگالی مت ...
اره عزیزم بچم 7 ماهشه سالم و باهوش. واسه منم 24 هفته 10 بود 32 هفته شد 12.2 نگران نباس به منم گفتن ونتریکولومگالی خفیف و دور سر بزرگتر از سن بارداری ولی وقتی به دنیا اومد دور سرش 32 بود😬
خداروهزاران مرتبه شکر که بچتون سلامته ،خدا واستون نگهش داره زیر سایه پدر مادربزرگ بشن برا بچه منم د ...
عزیزم فقط بارداریتو خراب میکنی بخدا من خودم همه ی اینروزارو گذروندم اما یه آقایی منو سونو کرد گفت این اندازه اصلا مشکلی نداره و مطمعن باش بچت سالمه اما ذکتر پریناتولوژیست گفت بچت مشکل داره. توکل به خدا کن عزیزم من بهت میگم صحیح و سالمه