سلام خوبید ببخشید من هم هفته ۳۰ هستم بهم همین و گفتن میشه بگی چی شد؟ مشکلی براتون پیش اومد یا نه؟
سلام،منم هفته بیست ویک مشخص شد که این مشکل رو دارم البته تا عدد دوازده هم پیش رفت یه دکتر بهم گفت اگه میتونم سقط کنم بچه رو ولی رفتم تبریز پیش یه سونوگراف و پریناتولوژ و فوق مغز و اعصاب اطفال معروف که گفتن مشکل خاصی نیست و بچه مو نگه دارم که خدارو شکر نگه داشتم هم ام ار ای دادم هم سونو سه بعدی توی اخرین سونو عددها پایین اومده بود الان دوماهه بچه ام دنیا اومده پیش سه تا دکتر فوق بردم که خداروشکر سالمه ظاهرشم هیچ مشکلی نداره تمام رفلاکسهاش طبیعیه شاید هم بهتر از سنش فقط خواستم از نگرانی درتون بیارم چون خودم تمام دوران بارداریمو با استرس و گریه گذروندم و دوران وحشتناکی بود برام
دختری بر روی بلندترین پرتگاه جهان ایستاده، همان دختری که از ارتفاع میترسید.
سلام دوستان خواستم من تجربه ام رو بگم بهتون و اینکه مطالب نی نی سایت و تجربیات دوستان سه ماه اخر بارداری منو نجات داد...بطن مغز جنین خیلی تغییرات داره در بارداری ...من تازه پسرم سه ماهو نیمه شده ...یعنی اینقدر بیسواد هستن همینو نمیگن به ادم که بابا ممکنه بعد بطن اندازش پایین بیاد انچنان استرسی به جان ما انداختن که اگر مطالب و تجربه دوستان توی نی نی سایت نبود معلوم نبود من یه بلایی سر خودم میاوردم ...بزرگی بطن مغز اگر با عارضه دیگه ای نباشه هیچ ایراد واشکالی بوجود نمیاره خدارو شکر الان پسر منم سالم سالم هست خدارو شکر