2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30725 بازدید | 217 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزيزم ولي گفت بايد چك شه بالا نره چون همچينم پايين نيست  توكل به خدا

ببین مال من بیشتز از شما بود

۹.۵

کل بارداریم به استرس  بیخود گذشت

اگه تهرانی برو پیش مرصوصی یا طهماسب

ببین مال من بیشتز از شما بود ۹.۵ کل بارداریم به استرس  بیخود گذشت اگه تهرانی برو پیش مرصوصی ...

مال شما ديگه بالاتر نرفت؟ ثابت موند يا اومد پايين؟ اگر تغيير كرد چند وقت بعد تغيير كرد؟ تهرانم چشم سرچ ميكنم بببنم كجان 

والا دق كردم الان يه دل سير گريه كردم  

يا امام رضا ♥️ 
مال شما ديگه بالاتر نرفت؟ ثابت موند يا اومد پايين؟ اگر تغيير كرد چند وقت بعد تغيير كرد؟ تهرانم چشم س ...

می فهمت چون اون سری اول خودم همین جور کارم گریه بود

مال من بالا نرفت یکم اومد پایین تا ۸ 

همین طهماسب گفت اکیه نگران نباش

می فهمت چون اون سری اول خودم همین جور کارم گریه بود مال من بالا نرفت یکم اومد پایین تا ۸  همی ...

خداروشكر الهي خدا بهت ببخشه كوچولوتو♥️ 

انشاالله مال ني ني منم بياد پايين 

شنبه هفته بعد سونو دارم 

برام دعا كن 

يا امام رضا ♥️ 
خانما من هفته ۳۰ اندازه بطن چپ جنینم ۱۲ بود خیلی نگرانم خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه خ ...

سلام خوبید ببخشید من هم هفته ۳۰ هستم بهم همین و گفتن میشه بگی چی شد؟ مشکلی براتون پیش اومد یا نه؟

سلام خوبید ببخشید من هم هفته ۳۰ هستم بهم همین و گفتن میشه بگی چی شد؟ مشکلی براتون پیش اومد یا نه؟

سلام،منم هفته بیست ویک مشخص شد که این مشکل رو دارم البته تا عدد دوازده هم پیش رفت یه دکتر بهم گفت اگه میتونم سقط کنم بچه رو ولی رفتم تبریز پیش یه سونوگراف و پریناتولوژ و فوق مغز و اعصاب اطفال معروف که گفتن مشکل خاصی نیست و بچه مو نگه دارم که خدارو شکر نگه داشتم هم ام ار ای دادم هم سونو سه بعدی توی اخرین سونو عددها پایین اومده بود الان دوماهه بچه ام دنیا اومده پیش سه تا دکتر فوق بردم که خداروشکر سالمه ظاهرشم هیچ مشکلی نداره تمام رفلاکسهاش طبیعیه شاید هم بهتر از سنش فقط خواستم از نگرانی درتون بیارم چون خودم تمام دوران بارداریمو با استرس و گریه گذروندم و دوران وحشتناکی بود برام

دختری بر روی بلندترین پرتگاه جهان ایستاده، همان دختری که از ارتفاع میترسید.
عزیزم منم بم گفتن 8بطن مغز بچم..شما بچتون بدنیا اومده؟مشکلی نداشته از لحاظ ظاهر و عملکرد و همه چی؟

عزیزم ۸ خوبه دکتر به من گفت تا ۱۰ نرماله

نگران نباش 

من پسرم به دنیا اومد الان ۱۴ ماهش همه چی هم نرمال و طبیعی فقط بیخودی کل بارداریم به استرس گذشت

سلام دوستان خواستم من تجربه ام رو بگم بهتون و اینکه مطالب نی نی سایت و تجربیات دوستان سه ماه اخر بارداری منو نجات داد...بطن مغز جنین خیلی تغییرات داره در بارداری  ...من تازه پسرم سه ماهو نیمه شده ...یعنی اینقدر بیسواد هستن همینو نمیگن به ادم که بابا ممکنه بعد بطن اندازش پایین بیاد  انچنان استرسی به جان ما انداختن که اگر مطالب و تجربه دوستان توی نی نی سایت نبود معلوم نبود من یه بلایی سر خودم میاوردم ...بزرگی بطن مغز اگر با عارضه دیگه ای نباشه هیچ ایراد واشکالی بوجود نمیاره خدارو شکر الان پسر منم سالم سالم هست خدارو شکر