2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30726 بازدید | 217 پست
انشاالله به سلامتی زایمان کنی.  تا الان که خوبه خدارو شکر  دور سرشم از اندازه نرمال کمتر ...

طبیعی بودین یا سزارین

من دردم نمیگیره هرکاری کردم دیگه دکتر گفت بستری میکنم یکشنبه فکر کنم میخاد آمپول فشار بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی بودین یا سزارین من دردم نمیگیره هرکاری کردم دیگه دکتر گفت بستری میکنم یکشنبه فکر کنم میخاد آم ...

من قرار بر سزارین بود کرونا گرفتم مجبور شدم طبیعی زایمان کنم.  38 هفته کیسه آبم پاره شد. منم با زور سوزن فشار به دنیا اومد

به نظرم این سونوها اشتباه اندازه میزنن. آخه چطور بچه من گفتن دور سرش بزرگه اما بر عکس کوچیک بود

دقیقا هرکدوم هم یه چیزی میگن فقط استرس میدن

راستی زایمان با آمپول فشار خیلی سخت بود؟؟؟ 

بچتون چند کیلو بود؟ 

ان شاالله توروخدا دعا کنید شما می‌فهمید حال منو یعنی فقط سالم ببینمش هیچی دیگه نمیخام

آره عزیزم میدونم فکر و خیالش خیلی سخته. من تو 18 هفته گفتن تیغه بینیش کوچیکه چقدر غصه اونو خوردم 24 هفته گفتن سرش إب اورده دیگه شد دوتا غصه. اما خدارو شکر تا الان همه چی خوب بوده. شما هم نگران نباش مطعن باش سالمه با این اندازه بطن مشکلی نیست

دقیقا هرکدوم هم یه چیزی میگن فقط استرس میدن راستی زایمان با آمپول فشار خیلی سخت بود؟؟؟  بچتون ...

من چون دارو َگرفته بودم که زایمان زودرس نکنم دهانه رحمم باز نمیشد. همش استراحت مطلق بودم به حساب سزارین تا روز قبل تز زایمانم داروی ضد انقباض میخوردم خلاصه اینا باعث شد زایمان سختی داشته باشم. نینیم 2200 بود😢