2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30725 بازدید | 217 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بخدا ممنون جواب دادین بخدا فقط کارم شده گریه التماس دعا توروخدا شما حال منو درک میکنید 

شما دیگه نوبت سونو ندارین؟؟ 

من یه بار دیگه سونو رشد دادم بد خوابیده بود بطن مغزش مشخص نبود اندازه بزنه

خیلی نگرانم 

از استرس زایمان زودرس گرفتم دوروز بستری شدم تا جلو به دنیا اومدنشو گرفتن😔

شما دیگه نوبت سونو ندارین؟؟  من یه بار دیگه سونو رشد دادم بد خوابیده بود بطن مغزش مشخص نبود ان ...

ای وااااای 

هفته‌ چند هستید

من دیگه سونو ندادم دکتر ننوشت گفت رنج طبیعی هست

البته خودم که همچنان نگرانم

ولی دارم دعا مشلول میخونم و توکل کردم بخدا

چون هیچ کاری از کسی برنمیاد دوهفته دیگه زابمانم

ای وااااای  هفته‌ چند هستید من دیگه سونو ندادم دکتر ننوشت گفت رنج طبیعی هست البته خودم که هم ...

من 36 هفته هستم‌

34 هفته نزدیک بود زایمان کنم

اولش 10 بود بعد شد 12

دو هفته بعد یه جای دیگه تکرار کردم گفت 10 هست

الانم که مشخص نبود😔

من 36 هفته هستم‌ 34 هفته نزدیک بود زایمان کنم اولش 10 بود بعد شد 12 دو هفته بعد یه جای دیگه تکرار ...

منم نزدیک زایمانم خدا بهمون رحم کنه 

من 27هفته سونو دادم نوشته بود هیدروسفالی رویت نشد ولی هفته پیش که رفتم سونو گفت بطن مغزش 10.7هستش و حدود 2هفته بزرگتره سرش

سونو گفت تا11طبیعیه

دکتر خودمم گفت ژنتیکیه چون سر خودمم بزرگ بود بچگی 

دکتر شما چی گفت بهتون؟ 

منم نزدیک زایمانم خدا بهمون رحم کنه  من 27هفته سونو دادم نوشته بود هیدروسفالی رویت نشد ولی هفت ...

واسه منم دور سرش دو هفته بزرگتر بود

من اونجا که میرم سونو پریناتولوژیست هست اون خیلی ترسوندم گفت خانم کاری از دستت بر نمیاد هرچیزی ممکنه باشه

ولی سونو بعدی که رفتم 10 بود یه آقایی بود گفت به نظر من هیچ مشکلی نداره بچت سالمه

دکتر خودمم که ایران نیست سونو اولیمو ک دید گفت مشکلی نداره ولی اونکه شده بود 12 ندیده

الان نمیدونم اومده پایین یا نه

منم دور سرم یه کم بزرگه اما نمیدونم به بطن ربطی داره یا نه

به من گفت هیدروسفالی اگه توی آنومالی بود مشخص میشد و نترس 

ارثی هست

امروز رفتم سونو گفت هفته‌ های آخر چون سر بچه توی لگن هست اندازش دقیق نیس و واسه دکتر اهمیتی نداره

به من گفت هیدروسفالی اگه توی آنومالی بود مشخص میشد و نترس  ارثی هست امروز رفتم سونو گفت هفته‌ ...

ای بابا هر دکتری یه چیزی میگه

یکی میگفت تو آنومالی گفتن سقط کن نکرده بود هفته های بعد اومده بود پایین

اره واسه منم مشخص نشد یه سمتش که مهم بود. یعنی الان بچه اومده تو لگن؟؟