2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30725 بازدید | 217 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو ۲۷ میشه سقط کرد آخا فقط تا ۴ و نیم ماهگیه سقط قانونی

به من گفتن پزشکی فانونی مجوز سقط میده ولی چند وقت طول میکشه و دکتر قبول کرد ختم بارداری دادن بهم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
میشه بگید الان چکار کردی؟CSPمغز چی هست

Cspمن زدم گوگل نوشته بود ک جسم پینه ای ..ببین کلا ساختار مغزش مشکل داشت تو انومالی اول اوکی بودا مشکلی نداشت تو ۲۴ هفته پرناتولوژی هم سونوم کرد گفت نه واقعا مغزش نگرانم کرده بهم گفتن مشکلش بیشتر از آب اوردنه ام ار ای ک دادم گفتن احتمال مننگوسل هم هست 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
Cspمن زدم گوگل نوشته بود ک جسم پینه ای ..ببین کلا ساختار مغزش مشکل داشت تو انومالی اول اوکی بودا مشک ...

ام ار ای رو به کدوم دکتر نشون دادین میشه درخواست دوستی بزنید من شمارمو بهتون بدم صحبت کنیم.اگه ایرادی نداره.

ام ار ای رو به کدوم دکتر نشون دادین میشه درخواست دوستی بزنید من شمارمو بهتون بدم صحبت کنیم.اگه ایراد ...

ن عزیزم مشکلی نداره 

خانما من هفته ۳۰ اندازه بطن چپ جنینم ۱۲ بود خیلی نگرانم خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه خ ...

سلام واسه شما چی شد منم دقیقا شرایط شمارو دارم هفته 25 10 بود هفته سی شده 12😔😔 چیکار کردین ‌شما تورو خدا جواب بدین دارم دق میکنم

سلام واسه شما چی شد منم دقیقا شرایط شمارو دارم هفته 25 10 بود هفته سی شده 12😔😔 چیکار کردین ‌شما تو ...

عزیزم فقط استرس نداشته باش هیچ خبری نیست... من از بس به خودم استرس دادم الآن بچه ریفلکس شدید داره 

سلام واسه شما چی شد منم دقیقا شرایط شمارو دارم هفته 25 10 بود هفته سی شده 12😔😔 چیکار کردین ‌شما تو ...

اینا همش تو روند رشد مغزه اصلا نمیخواد نگران باشی من اینقد در این مورد مطالعه داشتم که الآن در حد یه فوق تخصص اطلاعات ندارم.. توکل بر خدا

اینا همش تو روند رشد مغزه اصلا نمیخواد نگران باشی من اینقد در این مورد مطالعه داشتم که الآن در حد یه ...

یعنی بعد که سونو انجام دادین اندازش کم شده بود؟؟  آخه امروز دکتر سونوگراف یه چیزایی گفت دارم دیوونه میشم. گفت ممکنه عقب مانده ذهنی باشه

دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم