2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به هرچی تو دلته برسی.. توهم برامن دعا کن خدا نظر کنه بهم یه فرزند سالم بهم بده

ان شالله یه نی نی سالم تپل سفید بزاره تو دلت ب حق پنج تن هرچ زودتر

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
الهی به هرچی تو دلته برسی.. توهم برامن دعا کن خدا نظر کنه بهم یه فرزند سالم بهم بده

چله زیارت عاشورای حق شناس بگیر خیلیا میگن ماه بعدش باردار شدیم

چله زیارت عاشورای حق شناس بگیر خیلیا میگن ماه بعدش باردار شدیم

یعنی چی حق شناس؟؟ چله زیارت عاشورا شنیدم ولی حق شناس نمیدونم باید چکار کنم.. عمل خاصی؟ یا نیت خاصیه راهنماییم کن لطفا

یعنی چی حق شناس؟؟ چله زیارت عاشورا شنیدم و حق شناس نمیدونم باید چکار کنم.. عمل خاصی؟ یا نیست خاصیه ر ...

باید چهل روز گناه نکنی هیچ گناهی و اینکه کسی ندونه چله داری اعمالش هر روز حدود ۱ ساعت زمان میبره سرچ کن زیارت عاشورا ب روش حق شناس میاره برات بایه روش خاصی باید زیارت عاشورا رو خوند  توهمین نی نی سایت کلی حاجت گرفتن از این چله اصلا رد خورنداره خیلی مجربه 

خیلی التماس دعا🌹

.....بخصوص عاقبت بخیری جوونامون

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یعنی چی حق شناس؟؟ چله زیارت عاشورا شنیدم ولی حق شناس نمیدونم باید چکار کنم.. عمل خاصی؟ یا نیت خاصیه ...

غیبت نکنی حجاب داشته باشی عصبانی نشی نگاه ب نامحرم عکس مبتذل اینا نگاه نکنی آهنگ گوش ندی تهمت مسخره کردن و...خلاصه کلا گناه نکنی تا خدا صداتو بشنوه 

و اینکه کسی نباید بدونه چله داری مگه اینکه اهل منزل باشه مثلا فقط شوهرت بدونه و اونم نباید ب کسی بگه روزای پریودتم خودت نباید بخونی باید بدی ب کسی برات بخونه و نایبت بشه تاپیک بزن اینجا خیلیا نایب میشن البته قبل اینکه چله بگیری با کسی هماهنگ کن ک روزای پریودیت دستپاچه نشی .اعمالشم داری انجام میدی نباید وسطش با کسی حرف بزنی حتی یک کلمه .کلا بگو اون یه ساعت کسی باهات کاری نداشته باشه.

حالا اعمالشو سرچ کن تو گوگل برات میاره

یعنی چی حق شناس؟؟ چله زیارت عاشورا شنیدم ولی حق شناس نمیدونم باید چکار کنم.. عمل خاصی؟ یا نیت خاصیه ...

اینم روشش اگه نفهمیدی تو گوگل سرچ کن کاملتر توضیح داده هرکی این چله رو گرفته حاجت گرفته یه خانومی میگفت ۱۲ سال باردار نمیشدم این چله رو گرفتم ماه بعدش بار دار شدم .

اول صدتا الله و اکبر میگی و یک دور سلام و لعن و میفرستی 

بعدا شروع میکنی از اول زیارت عاشورا تا ۱۰۰ لعن و سلام میخونی به اونجا که رسیدی پا میشی دو رکعت نماز هدیه به امام حسین میخونی 

نمازو که خوندی دوباره صدتا الله و اکبر میفرستی و برمیگردی از اول زیارت عاشورا میخونی اینبار به ۱۰۰ لعنو و سلام که رسیدی ۱۰۰ تاشو میفرستی و تا اخر زیارت میخونی

زیارت که تمام شد پا میشی دو رکعت نماز زیارت امام حسین میخونی .

اخر کارم صدقه برای سلامتی امام زمان میدی

اینم روشش اگه نفهمیدی تو گوگل سرچ کن کاملتر توضیح داده هرکی این چله رو گرفته حاجت گرفته یه خانومی میگفت ۱۲ سال باردار نمیشدم این چله رو گرفتم ماه بعدش بار دار شدم .

اول صدتا الله و اکبر میگی و یک بار سلام و لعن زیارت عاشورا رو میخونی 

بعدا شروع میکنی از اول زیارت عاشورا تا سر ۱۰۰ لعن (صد لعن و نمیخونی)میخونی به اونجا که رسیدی پا میشی دو رکعت نماز هدیه به امام حسین میخونی 

نمازو که خوندی دوباره صدتا الله و اکبر میفرستی و برمیگردی از اول زیارت عاشورا میخونی اینبار به ۱۰۰ لعنو و سلام که رسیدی ۱۰۰ تاشو میفرستی و تا اخر زیارت میخونی

زیارت که تمام شد پا میشی دو رکعت نماز زیارت امام حسین میخونی .

اخر کارم صدقه برای سلامتی امام زمان میدی هروز ب نیت ظهور امام زمان یه مبلغی صدقه بده اگه کمم باشه مشکلی نداره .از طلوع آفتاب تا غروبش وقت داری بخونی بعدش نمیشه