2777
2789
عنوان

خانواده

159 بازدید | 13 پست

من همسرمو خیلی دوست دارم.طوری که وقتی تلفنی با هم حرف می زنیم انگار دوست پسرمه.خیلی وقتها از اینکه میترسم مرگ ما رو از هم جدا کنه کلی گریه میکنم سردرد میگیرم.نمیدونم حالاتم طبیعیه یا باید با مشاور صحبت کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم شما کلا آدم مضطربی هستی اضظرابت زیاده اینجوری خودشو نشون میده آروم باش و لذت ببر از این عش ...

یه مامان بزرگ داشتم خیلی دوستش داشتم از ترس از دست دادنش شبا بالشتم خیس میشد از گریه. وقتایی که میرفتم بیرون نگاه در خونه مینداختم و همیشه از اینکه اولین بنر ترحیم به اسم کی در خونمون زده میشه کلی گریه میکردم.تا اینکه مادربزرگم اولین بود😭

یه مامان بزرگ داشتم خیلی دوستش داشتم از ترس از دست دادنش شبا بالشتم خیس میشد از گریه. وقتایی که میرف ...

حالا اون عمر خودشو کرده بود اما برو مشاور چون نمیتونی استرساتو کنترل کنی ترس از دست دادن اومده سراغت احتمالا تو بچگی چیزایی که دوس داشتی یهو ازت گرفتن مهرطلب شدی 

حالا اون عمر خودشو کرده بود اما برو مشاور چون نمیتونی استرساتو کنترل کنی ترس از دست دادن اومده سراغت ...

پدرمو از دست دادم.و بعدش یهو از دوستام جدا شدم.

خب پس طبیعیه عزیزم بخاطر چیزاییه که رخ داده رو خودت کار کن و از توی لحظه بودن استفاده کن 

خیلی اکتیوم شادم خنده رو هستم. همه منو با لبخند روی صورتم میشناسن ولی تو تنهاییام یه آدم دیگه ام.

خیلی اکتیوم شادم خنده رو هستم. همه منو با لبخند روی صورتم میشناسن ولی تو تنهاییام یه آدم دیگه ام.

همه همینن احساساتتو بپذیر اینو بدون که تو از ذهنت جدایی ذهنت بزار هرجور میخواد مضطربت کنه فقط مشاهده گر باش مدیتیشن خیلی خیلی تاثیر داره

همه همینن احساساتتو بپذیر اینو بدون که تو از ذهنت جدایی ذهنت بزار هرجور میخواد مضطربت کنه فقط مشاهده ...

من از مشکلاتم خیلی قویترم.خودمو چشم نکنم به یه مادر قوی میشناسن منو😇.همه ی اون حالاتم مال تنهاییامه.دوستام بهم میگن اصل بهت نمیاد عصبانی یا آدم ناراحت باشی.از کوچکترین فرصت شادی تو زندگیم بهترین بهره رو میبرم.ولی این حس رو فقط واسه خودم نگه داشتم حای به همسر، مادر و خواهرام هیچی از این احساس تا حالا نگفتم 

خانواده درمانی یکی از انواع خدمات روان درمانی است که توسط روانشناسان به مراجعین ارائه می‌شود. درمانگر در این روش به تک تک اعضای خانواده کمک می‌کند تا بتوانند ارتباط سالم‌تری با یکدیگر برقرار کرده و تعارضات موجود را حل و فصل نمایند. اگر شما هم با مشکلات و اختلافات خانوادگی دست و پنجه نرم می‌کنید و به دنبال راهی برای بهبود روابط خود هستید خانواده درمانی می‌تواند راه حل مناسبی برای شما باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.