بچه ها پدر ومادر من خیلی بی عاطفه هستند کلا اصلا منو دوست ندارن هیچ وقت ندیدم بهم محبت کنن یا اینکه حتی فقط یه بارررر مادرم منو بغل نکرده فقط یه بار بهم نگفته مرسی که شاگرد اول شدی مرسی درسات میخونی.....بعد بخاطر این موارد من خیلی روابط اجتماعیم اومده پایین دیگه حتی با هیچکی دوست ندارم حرف بزنم چرا اینجورین چرا مگه میشه پدرم که هیچی اصلا بام حرف نمیزنه😐😥😂😥😣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتر از خانواده منه ک هی میگن چرا نمیای پیشمون چرا همش اخمت تو همه و سرت تو گوشیته .شوخی های مسخره میکنن ک ادم عصبانی بشه لدم نیاز داره تو خودش باشع گاهی
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
شاید درونگران واقعادوستت دارن اما احساساتشونو بروزنمیدن
نه اتفاقا مامانم خیلی برون گراست هر حرفی به ذهنش میرسه میگه بخاطر اونا منم به شدت نسبت به هر چیز بی احساس شدممم خجالتی شدم کم حرف شدممم اما مطمئنم بخاطر اوناست چون هیچ وقت ازشون محبتی ندیدم مخصوص بابام خیلی ازم بدش میاد😞😞😢
والا خونواده منم همینن.مادرایی میبینم که به دختراشون محبت میکنن اشک توچشم جم میشه مامانم بعضی وقتا ب ...
واقعا همینه مامان منم خیلی حسودیم میشه به اونایی که مادر پدر خوبی دارن و دوسشون دارن مامانم اصلا میگه کاش بچه بودیی از دستت خلاص میشدم ظاهرا داره به شوخی میگه اما خوب میدونم خواسته قلبیش همینه نه مامانم نه بابام اصلا پایه نیستن من و خواهرامم افسرده کردن😐😐😢😢