2777
2789

خانوما از دیروز منو شوهرمو بچم هر سه سرما خوردیم. از ترس کرونا تبردم دکتر. الان بچم خیلی بی تابه نه شیر میخوره نه غذا سرفه های وحشتناک داره تو رو خدا بگید کجا ببرم .من افسریه میشینم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

ببرش دکتر طفل معصوم رو

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر درمانگاه فاطمه زهرا تو بلوار 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

ببین من شنیدم یه دکتری خو افسریه اس اسمش لاجوردیه میگن کلی مریض کرونایی خوب کرده.اما الان فک کنم باید بری درمانگاه جوادالائمه یا بیمارستان علی اصغر که مال کودکانه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بخور بذار

اگر دستگاه بخور نداری آب داغ حمومو باز کن تو لگن تا خوب بخار کنه

بچه رو بغل کن ده دیقه بشین تا راه تنفسیش باز بشه

اما بخور عالیه

پارسال پسر من همینجوری شد ،شب رفتیم بخور خریدیم که تونست بخوابه تا صبح

الان مثل قبل نیس که به محض علایم باید قرنطیمه میشدین 

برین بیمارستان هر سه تون دارو بگیرین استراحت مطلق شین و مایعات و غذای گرم زیاد بخورین تا درگیری ریه پیدا نکنین

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین