2777
2789
عنوان

داستان زندگے...(سـحـر)

4678 بازدید | 21 پست

#رمان #سحر برگرفته از داستان زندگی واقعی یک دختر

پارت اول

سلام من سحر هستم متولد ۱۳۷۰ تو یه خانواده پنج نفره بزرگ‌ شدم یه برادر از خودم بزرگتر دارم و یه خواهر کوچکتر از خودم مادرم معلم و پدرم کارمند یه شرکت خصوصی است.

وضعیت مالی نسبتن خوبی داشتیم فاصله سنی من برادرم پنج‌ سال و با خواهرم دوسال هست دختری هستم با پوست سفید و چشمهای رنگی و یکمی تپل دقیقا برعکس خواهرم دوران دبستان و راهنمایی خوبی داشتم شاگرد زرنگ کلاس بودم ولی برعکس من خواهرم خیلی شلوغ و شر بود بخاطر همون مادر نذاشت دوران راهنمایی تو‌ مدرسه ای که خودش معلم بود ما درس بخونیم‌ و یه مدرسه دیگه ثبت ناممون کرد و‌ کلی بهمون سپرد که نباید بگید که‌ دختر من هستین و‌ مادرتون معلم هست.

مادرم کلا کارش خیلی براش مهم بود بخاطر کارش بچه‌هاش گذاشته بود کنار ولی پدرم فوق العاده مهربون و الویت اولش ما بودیم و همیشه سر این مسائل با مادرم بحث میکرد دیگه برا ما عادی شده بود.

مادرم تو خونه برا ما قانون گذاشته بود که چیکار کنیم چیکار نکنیم من که بیشتر تایم در حال درس خوندن بودم تا میدیدم نزدیک‌ اومدن مادرم بلند میشدم و‌ کارام میکردم ولی خواهرم نه اصلا براش مهم نبود که مادرم میخواد سرش داد و‌ فریاد کنه هیچ‌ کاری نمیکرد دوران راهنماییم تموم شد و من دو سال زودتر از خواهرم وارد دبیرستان شدم کلا حال و‌ هواش با راهنمایی فرق داشت با دو نفر دوست شدم میدیدم هی از دوست پسر حرف میزدن منم که کلا تو این فازا نبودم فقط گوش میدادم و اصلا برام‌ اهمیت نداشت فقط فکرم درس خوندن بود‌ چون عاشق رشته پرستاری بودم بخاطر همون تمام سعیمو میکردم‌ به چیزی که میخوام برسم خواهرم سوم راهنمایی بود که متوجه شدم رفتارای مشکوکی داره نیم ساعت از من دیرتر میومد خونه و من که تو اتاق بودم متوجه میشدم داره با تلفن حرف میزنه منم پیش خودم میگفتم داره با دوستاش صحبت میکنه حتما، این کار خواهرم چند ماه ادامه داشت تا تابستون که برادرم رفت سربازی و صبح تا عصر خونه‌ تنها بودیم منم کلاس کنکور ثبت نام کردم‌ و‌ چند ساعتی تو روز نبودم و خواهرم کلا تنها بود تو‌ خونه یه روز کلاسم زود‌ تعطیل شد و من رفتم‌ سمت خونه چون کلید داشتم در نزدم و رفتم داخل با صحنه ای رو به رو‌ شدم که‌ هیچ‌ وقت تو‌ عمرم فکرشم‌ نکرده بودم ....

پارت دوم

کلید انداختم‌ تو‌ در و وارد شدم دیدم دوتا کفش غریبه جلو‌ درِ، گفتم شاید پدرم زود اومد مهمون داره وارد خونه شدم دیدم نه کسی نیست رفتم سمت اتاقم متوجه صدا عجیب غریب شدم تمام تنم از ترس میلرزید فکر میکردم‌ دزد اومد ولی یکم که گوشام‌ تیز کردم دیدم صدا سمانه خواهرم میاد داره حرف میزنه ترسم‌ تبدیل به عصبانیت شد دیگه‌ یواش در اتاقم‌ باز کردم و‌ رفتم بیرون گوشم چسبوندم به در اتاق سمانه دیدم دارن حرف میزنن و‌ بلند بلند‌ میخندن کنترلم‌ از دست دادم و‌ در یهو باز کردم کلا اتاق دود گرفته بود چیزی نمیدیدم یکم‌ که در باز موند تازه متوجه اطرافم شدم سمانه رو به رو‌ واستاده بود و جیغ میزد که تو‌ غلط کردی در اتاق منو یهو‌ باز کردی سرت انداختی اومدی داخل هیچی نگفتم‌ و‌ چشم‌ گردوندم دیدم دوتا پسر رو تخت قلیون به دست بدون لباس!!!!

یا خدا چی داشتم میدیدم تازه چشمم خورد به سمانه دیدم بعله وضعیت اونم خیلی ناجوره!!!!

تا اومدم پا به فرار بزارم احساس کردم یکی دستم کشید هرچی زور زدم نتونستم دستمو از دستش ازاد کنم فقط جیغ میکشیدم ولم کن حتی سمانه ام کمک نمیکرد تا دستمو ول کنه.

از ترس بلند بلند داد میزدم و اشک میریختم ولی فایده‌ نداشت یکی از پسرا رو به سمانه کرد و گفت نامرد چرا نگفته بودی خواهر به این‌ خوشگلی داری سمانه گفت ولش کنید اونو بابا اون بچه مثبته کلا فازش با ما فرق داره منم بلند داد زدم اره راست میگه ولم کنید بخدا به کسی چیزی نمیگم فقط بزارید من برم صدا پسره پیچید تو‌ گوشم که گفت تازه گیرت اوردم کجا ولت کنم تو باید مال من بشی سمانه گفت ولش کن بزار بره

معلوم‌ بود اونم ترسیده ولی به روی خودش نمیاورد

پسره بهزور منو کشوند برد سمت اتاقم منم فقط گریه میکردم و‌ التماسش که ولم کنه هی دعا میکردم‌ کاش داداشم‌ بود یا مامان بابام‌ زودتر بیان‌ ولی فایده نداشت اصلا زوری نداشتم‌ که بخوام‌ خودم‌ رو نجات بدم و حاضر به تسلیمم نبودم.....

👇💔👇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          "مجـازے"عاشق میشے..."مجـازے"دیـوونـشے..."مجـازے"بوسـش میڪنے..."مجـازے"بـهش حـساس میشے..."مجـازے"حواسـت بهش‌هسـت...اخــرشم..."مجـازے"تـرڪت‌میڪنہ..."مجـازے"دلـتـو میشـڪونہ...↩💗ــــــ\/ــ\/ـــــ💔...                                                 دنیـا از اولشم میزوݩ ݩبود..."شـیـطـان"عاشق "خـدا"بـود..."خـدا"عاشق"آدم"بود..."آدم"عاشق"حـوا"...😔💔

داستان زندگیه من نیس...

اگه میخونین بقیشو بزارم

👇💔👇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          "مجـازے"عاشق میشے..."مجـازے"دیـوونـشے..."مجـازے"بوسـش میڪنے..."مجـازے"بـهش حـساس میشے..."مجـازے"حواسـت بهش‌هسـت...اخــرشم..."مجـازے"تـرڪت‌میڪنہ..."مجـازے"دلـتـو میشـڪونہ...↩💗ــــــ\/ــ\/ـــــ💔...                                                 دنیـا از اولشم میزوݩ ݩبود..."شـیـطـان"عاشق "خـدا"بـود..."خـدا"عاشق"آدم"بود..."آدم"عاشق"حـوا"...😔💔
خوندم این داستان رو خیلی کشش میده هیجانم نداره

نصفیشو نخوندم😂😂😂حصلم سر میرفت گفتم بیام بزارم اینجا

کجا خوندیش؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پارت سوم

اصلا زوری نداشتم‌ بخوام‌ خودم‌ نجات بدم و حاضر به تسلیمم نبودم پرتم کرد رو تخت و در قفل کرد صدا سمانه میشنیدم که با مشت و لگد میزد به در میگفت ولش کن کاری باهاش نداشته باش ولی گوش شنوایی نبود و چند ثانیه بعد صدا سمانه ام‌ نیومد

اون روز بدترین روز عمرم‌ بود چون‌ دخترونگیمو ازم‌ گرفتن حالم‌ خیلی بد بود گیر یه ادم‌ کثیف افتادم‌ همش نفرین‌ میکردم‌ سمانه و اون پسرو.

چقدر خواهر ادم میتونه کثیف باشه.

خیلی حالم بد بود تا چند ساعتی از هوش رفته بودم وقتی چشام باز کردم‌ دیدم‌همه چی سر جاشه‌ انگار هیچ‌ اتفاقی نیوفتاده‌ اومدم‌ بلند‌ بشم‌ که از شدت درد زدم زیر گریه مادرم‌ اومد‌ تو‌ اتاق گفت بیدار شدی سحر من‌ چیزی نگفتم‌ از درد دل و‌کمر به‌ خودم میپیچیدم مادر گفت الان برات نبات داغ میارم شاید عادت میخوای بشی منم با گریه گفتم‌ نمیدونم ولی من خوب میدونستم دردم چیه دردی که نمیتونم هیچ‌ وقت ازش حرفی بزنم از اون روز من‌ یه ادم دیگه شدم افسرده‌ و‌ گوشه گیر نه‌ مدرسه میرفتم‌ نه کلاس حالم روز به روز بدتر میشد مادرم بهم‌ شک‌ کرده بود هی میومد سراغم و باهام‌ حرف میزد میگفت چیه‌ مشکلت .ولی من نمیتونستم‌ حرفی بزنم فقط گریه میکردم‌ و خودم‌ تو اتاق حبس کرده بودم.

یه شب در اتاق زد شد و‌ سمانه اومد‌ داخل با فریاد گفتم برو‌ گشو‌ بیرون ولی نمیرفت گفت بزار باهات حرف بزنم گفتم لازم نکرده نمیخوام ببینمت ولی اون خیلی ریلکس در رو بست اومد سمتم منم کنار تختم یه مجسمه بود برش داشتم‌ و‌ پرت کردم‌ سمتش و‌ فریاد زدم برو‌ بیرون کثافت...

پارت چهارم

اونم زیر لب چندتا فحش داد و‌ رفت بیرون یک هفته از مهر گذشته بود و من مدرسه نرفتم هر روز مادر از سرکار میومد و‌ کلی جیغ و داد راه مینداخت که‌ چرا مدرسه نمیری منم فقط سکوت میکردم‌ و‌ هیچ جوابی نمیدادم یه شب نشستم‌ با خودم فکر کردم که من که‌ دیگه بدبخت شدم‌ و‌ نمیتونم ازدواج‌ کنم حداقل برم سراغ درسم‌ و خودم به یه جایی برسونم که بتونم بعدا خرج زندگی خودمو بدم تقریبا ده روز از مهر گذشته بود که من‌ رفتم مدرسه مدیرمون خیلی خوشحال شد گفت سحر چی شده مشکل برات پیش اومد بود مدرسه نمیومدی گفتم‌ نه خانم چیزی نیست.

خیلی دختر ارومی بودم اون اتفاقم بدترم کرده بود کلا گوشه گیر شده بودم تنها امیدم درس بود خودم دوباره سرگرم‌ درسم کردم با درس و‌ کلاس کنکور سر خودم‌ گرم‌ کردم که کمتر یاد اون روز بیفتم.

ادمی شدم که از جنس مخالف فرار میکردم حتی پدرم اصلا دوست نداشتم جایی باشم که یه مرد اونجا باشه بروز سرکلاس هایی که استاداش مرد بود میشستم فقط به امید ایندم تحمل میکردم.

عصرهام میومدم خونه از کلاس کلا تو اتاق درس میخوندم تا وقت شام فقط سر سفره سمانه میدیدم حتی تو یه مدرسه هم‌ بودیم من از کلاس بیرون نمیرفتم تا باهاش چشم تو‌ چشم نشم واقعا ازش متنفر بودم دلیل همه بدبختیام خواهرم بود.

پدرم خیلی بهمون شک کرده بود میگفت شما دوتا خواهر چتون شده چرا مثل دشمن به هم نگاه میکنید منم هیچی نمیگفتم ولی سمانه انقدر پررو بود که سریع با حرفاش ماست مالی میکرد موضوع منم فقط نگاه میکردم ‌.

سال اخرم دبیرستانم با نمرات خوب تموم شد پدرم یه جشن خانوادگی برام گرفت یکم‌ حال و روحیم‌ بهتر شده بود و چیزی به کنکور نمونده بود انقدر تلاش کرده بودم که مطمئن بودم رشته ای که میخوام‌ قبول میشم واقعا همون شد من به ارزوم رسیدم و رشته پرستاری قبول شدم ....

بزارم بقیشو؟؟اگ میخونین

پارت پنجم

سال اول کنکور دادم و رشته پرستاری دانشگاه تهران قبول شدم تنها چیزی که خوشحالم کرد قبولی تو رشته دلخواهم بود.

پدر و مادرم خیلی خوشحال تر از من بودن و مامانم کلا تو‌ فامیل و بین همکاراش هی تعریف میکرد دخترم با بهترین رتبه دانشگاه تهران قبول شده و من اصلا از این کارا خوشم نمیومد.

همش تو‌ خونه منو میزدن تو سر خواهرم که سحر درس خوند و‌ موفق شده ولی تو فقط داری به خودت و تفریحت میرسی فکر درس نیستی منم اصلا برام‌ مهم نبود سمانه چیکار میکنه.

تابستون سال ۸۸ بود که برادر سعید خدمت سربازیش تموم شد و برگشت مادرم اصرار کرد که یه جشن پایان خدمت باید بگیرم من خیلی مخالف بودم ولی برعکس مادرم فقط اهل تجملات و‌ چشم و هم چشمی بود هفته اخر شهریور برا سعید قرار شد جشن بگیرن همه دنبال تدارک‌ مراسم و لباس بودن منم به اسرار مادرم باهاشون رفتم که لباس بگیریم کل پاساژ ها دونه دونه میرفتن میگشتن تا یه لباس بگیرن من دیگه کلافه شدم اخه چرا اینا انقدر گیر بودن حالا خوبه یه جشن پایان خدمت بود نه عروسی

تو بهارستان رفتیم دم یه مغازه من پشت ویترین داشتم لباسها میدیدم مامانم و سمانه داخل بودن صدام کردن رفتم داخل که لباسی که مامان انتخاب کرده ببینم چشمم خورد به فروشنده وای انگار سطل اب یخ ریختن روم همون جا رو‌ نزدیک ترین صندلی نشستم مامانم متوجه حال بدم شد و سمانه هم که از همه چی با خبر بود فهمید دلیل حال بد منو، فقط به مادرم گفتم من میرم بیرون خرید کنید و بیاید رفتم کنار خیابون رو‌ جدول نشستم و بلند بلند اشک میریختم متوجه میشدم مردم دارن چپ چپ نگاهم میکنن ولی من تمام بدنم میلرزید از حرص، تمام بلاهایی که اون روز به سرم اومد بود مثل فیلم از جلو‌ چشام رد میشد...

#بینظیر #پرتره #ایده #تجربه #قشنگ #حرفه #عکس #عکاسی #زیبا #جذاب #خاص

پارت شیشم

داخل مغازه که شدم تمام اتفاقای اون روز مزخرف اومد جلو‌ چشام اومدم بیرون و‌ رو‌ جدول کنار خیابون نشستم‌ و‌ زدم زیر گریه بازم بهم شوک‌ عصبی وارد شد و تمام بدنم از حرص میلرزید.

سمانه و مامانم خریدشون کردن و اومدن بیرون متوجه شدم دنبال من میگردن رفتم سمتشون و گفتم زود باشید بریم‌ خونه من حالم‌ خوب نیست مادرم ترسیده بود و‌ مخالفتی نکرد و‌ دربست گرفتیم رفتیم سمت خونه وقتی رسیدم‌ مستقیم‌ رفتم‌ تو‌ حموم تا یکم زیر اب گرم اروم بشم نشستم‌ کف حموم و بخاطر بدبختی خودم زار زدم همش به این فکر میکردم‌ چرا سمانه انقدر نامرده چرا ما رو‌ برد مغازه اون کثافت چرا میخواست منو‌ عذاب بده کلی چرا بود تو سرم ولی هیچ‌ کدوم جواب نداشتن.

یک سال از اون جریان گذشته بود و‌ من دیگه بهش فکر نمیکردم ولی بعد دیدن اون پسر دوباره همه چی برام‌ زنده شد.

چند روز بیشتر به جشن نمونده بود که مادرم گیر داد تو‌ لباس نگرفتی منم اصلا حوصله نداشتم هی بهونه میاوردم که من لباس دارم‌ ولی کو‌ گوش شنوا با دعوا بالاخره مادرم‌ منو برد و یه دست کت شلوار زرشکی یه کفش مشکی گرفتیم .

صبح روز جشن هرکی رفته بود دنبال کاراش و سالن که اجاره کرده بودن برا ساعت هفت بود که باید میرفتیم مادرم و سمانه رفتن ارایشگاه و به من کلی اصرار کردن که توهم باید بیای واقعا دیگه‌ کلافم کرده بودن با کاراشون سمانه هم لنگه مامانم بود ولی من اصلا خوشم‌ نمیومد از این همه بریز و بپاش.

بعد کلی اسرار رفتم ارایشگاه ولی بهشون گفته بودم که یه ارایش خیلی کم چون دوست نداشتم تو‌ مهمونی مختلط همه نگاهم کنن و مادرم قبول کرد.

رو صندلی نشستم منتظر بودم ارایشگر کارش شروع کنه مامانم گفت اول ابروهاش یکم مرتب کنید بعد گفتم‌ مامان من نمیخوام گفت چند روز دیگه میری دانشگاه باید مرتب باشی منم یکم‌ فکر کردم گفتم اره بدم نیستا حداقل بعضیا فکر میکنن من نامزدم و کاری باهام ندارن.

ارایشگر کارش تموم‌ شد و هر سه تامون اماده بودیم و زنگ زدیم سعید اومد دنبالمون رفتیم سمت سالن سعید همش چشمش به من بود و از روزی که اومد‌ بود کلا بهم گیر میداد چرا ابجی انقدر عوض شدی چرا اخه ساکتی منم فقط به روش لبخند میزدم و‌ میگفتم خوبم داداش سخت نگیر .

اون شب تو سالن هرکی منو میشد بهم‌ تبریک میگفت بخاطر قبولی دانشگاهم منم تشکر میکردم.

کنار سعید نشسته بودم که سنگینی نگاهی روی خودم حس کردم .....

#بینظیر #پرتره #ایده #قشنگ #تجربه #حرفه #عکس #عکاسی #زیبا #جذاب #خاص

پارت هفتم

کنار سعید نشستم و با هم حرف میزدیم هر دفعه سرم بالا میاوردم متوجه نگاه های سنگین خانمی میشدم ولی اهمیت نمیدادم و حواس خودم پرت میکردم به صحبت کردن با سعید.

ازش پرسیدم برنامت چیه میخوای چیکار کنی از این به بعد گفت میخوام برم سرکار و در کنارش درس بخونم گفتم عالی تصمیمت اخه رشته تحصیلی سعید تجربی بود بهش پیشنهاد کردم که تمام سعیش بکنه تو پزشکی قبول بشه اونم از پیشنهاد من استقبال کرد و ازم کمک خواست منم بهش قول دادم هر کاری بتونم براش میکنم.

موقع خوردن شام بود همه سرمیز نشسته بودیم و منتظر بودیم غذاها بیارن که چشم‌ خورد به همون خانم دیدم کنار مادرم واستاده و دارن صحبت میکنن نمیدونم چرا ولی اصلا حس خوبی بهش نداشتم ترجیح دادم نگاشون نکنم اون شب به خیر و خوشی مهمونی تموم شد و برگشتیم خونه.

یک هفته از مهر میگذشت که‌ من‌ باید میرفتم ثبت نام دانشگاهم .مادرم که سرکار بود از پدرم خواستم تا باهام بیاد بریم برا ثبت نام اونم قبول کرد و سعیدم گفت منم میام سه تایی رفتیم دانشگاه و کارای ثبت نامم کردم و یک هفته بعد گفتن کلاس ها شروع میشه واقعا خوشحال بودم که به ارزوم رسیدم دوست داشتم زود یک‌ هفته بگذره و درسام‌ شروع بشه.

همون شب همه سر سفره جمع بودیم که مادرم گفت خانم حسینی اون روز تو‌ جشن سعید سحر دیده و خوشش اومده و امروز اومد‌ مدرسه از من اجازه بگیره برا برادرش بیان خواستگاری....

#پرتره #ایده #تجربه #حرفه #بینظیر #قشنگ #عکس #عکاسی #زیبا #جذاب #خاص

پارت هشتم

تا مادرم گفت خواستگاری میخوان بیان غذا پرید تو‌ گلوم انقدر صرفه کردم که داشتم از حال میرفتم سعیدم کنار هی میزد پشتم و اب میداد بهم.

سرم اوردم بالا دیدم همه دارن نگاهم میکنن اب دهنم قورت دادم و خیلی جدی گفتم مامان من نمیخوام ازدواج کنم من تازه به ارزوم رسیدم و تا اخرش که مدرک پرستاری نگیرم به هیچ چیز دیگه نمیخوام فکر کنم شمام لطفا از این به بعد خودت هرکس اومد ردش کن بره قبل اینکه به من بگی من تصمیمو عوض نمیکنم تو هیچ شرایطی، مامانم گفت یعنی چی سحر دختر یهمدت خواستگار داره بعدش هیچ‌ کسي نمیاد بگیرتا گفتم بهتر من از خدامه بترشم.

شام به من زهرمار شد از سرسفره بلند شدم و رفتم تو اتاقم ولی صدا مامانم و بابام میشنیدم دارن جر و بحث میکنن مادرم هی به پدرم میگفت تو چرا نزدی تو‌ دهنش دختر پرو ندیدی چطور داشت با حرفاش منو میخورد پدرم و سعیدم هردو‌ باهم از من دفاع میکردن و‌ میگفتن خودش باید تصمیم‌ بگیره برای زندگیش و‌ ماهم احترام میزاریم به نظرش قشنگ حس میکردم مامانم داره اتیش میگیره از حرف بابام .

خوشحال بودم که پدرم مثل کوه پشتمه و هیچ وقت تنهام‌ نمیزاره .

یک هفته مثل برق و باد گذشت و من صبح از خواب بلند شدم و اماده شدم و با یه بسم الله از خونه زدم بیرون سوار اتوبوس شدم رفتم سمت دانشگاه از در که‌وارد شدم حس و حال عجیبی بهم دست داد یه جای جدید ادمای جدید محیط جدید کلا برام تازگی داشت همون روز اول با نغمه اشنا شدم مثل خودم دختر ارومی بود یکم باهم حرف زدیم و متوجه شدم اون ترم دوم ولی خوب دختر خوبی بود خیلی راهنماییم کرد.

تایم کلاسم که تموم شد تو‌ حیاط دانشگاه از نغمه خداحافظی کردم و از در رفتم بیرون جلو در سعید منتظرم بود رفتم سوار ماشین شدم سلام کردم و گفتم داداش از روز اول داری بد عادتم میکنی خودم میومدم با اتوبوس، گفت اومدم دنبالت بریم باهم من کلاس کنکور ثبت نام کنم اخه بهت حسودیم شد تو خانم پرستار بشی و‌ من بی سواد بمونم.

اون روز تا عصر با سعید چندجا رفتیم و سعید کارای ثبت نامش کرد موقع برگشت سعید گفت سحر یه چیز ازت بپرسم بدون تعارف جوابمو میدی....

#ایده #جـمیـݪ‌_رائـع_‌روعــہ‌_ابــداع #CLIP_VIDEO #BEAUTIFUL_NICE #هنری #قشنگ #بینظیر #شیک #زیبا #جذاب #خاص

پارت نهم

با حرف سعيد شکه شدم گفتم بپرس داداش.

گفت سمانه رو يه مدت زير نظر دارم احساس ميکنم کاراش نرمال نيست داره کج ميره تو چيزي ميدوني چون خيلي ازش فاصله گرفتي من ميدونم تو دختر عاقلي چيزي راجب سمانه ميدوني کار خلافي ازش ديدي بگو بزار جلوش بگيريم تا ابرو ريزي بار نيومده.

گفتم نه من چيزي نديدم ولي کلا از اخلاقش خوشم نمياد بخاطر همون ازش فاصله گرفتم سعيد گفت ميخوام يه مدت کنترل کنم رفت و امد شو ببينم با کيا ميره مياد گفتم هرجور خودت صلاح ميدوني ولي تو دلم اشوب بود که سعيد بفهمه سمانه چه گندکاري هايي که نکرده.

رسيديم خونه من قبل سعيد وارد شدم چون اون ماشين برد بزار پارکينگ مامانم وقتي منو ديد با عصبانيت فرياد کشيد اين روز اول دانشگاه رفتنته که انقدر دير کردي سر سال فکر کنم ديگه شبام نياي خونه گفتم اول سلام بعدم من تنها نبودم و با سعيد بيرون بودم الان چرا اينطور ميکني من بچه نيستم انقدر بزرگ شدم که بفهمم تنها تا دير وقت بيرون نباشم شما هم فقط چشت تو اين خونه منو ميبينه.

مامانم همينطور داشت غر ميزد با صداي بلند که سعيد اومد داخل گفتم چه خبره صداتون کلا تو راه پلست گفتم از مامان بپرس ميگه روز اول دانشگاه دير اومدي سر سال شبا نمياي خونه سعيد عصباني شد به من گفت برو تو اتاقت منم چشمي گفتم و زودتر از اون فضا فرار کردم رفتم تو اتاق ولي کلا دلم بيرون بود که بي احترامي نکنه سعيد به مامان گوشم چسبوندم به در که صداشون بشنوم سعيد گفت سحر با من بود جلو دانشگاه رفتم دنبالش تو نميخواد نگران سحر باشي خيلي عاقل تر از خيلياست تو چرا گير دادي به اين يکم حواست به سمانه باشه اونه که داره زيرابي ميره.از صدا مامانم معلوم بود که انتظار اين حرف نداشته گفت تو چيزي از سمانه ميدوني سعيدم گفت فعلا هيچي ولي حواسم بهش هست....

#ایده #جـمیـݪ‌_رائـع_‌روعــہ‌_ابــداع #CLIP_VIDEO #BEAUTIFUL_NICE #هنری #قشنگ #بینظیر #شیک زیبا.بزرگ.شو#   #جذاب #خاص

پارت دهم

از اون روز ديگه مامانم حساس شد بود به منو سمانه من دانشگاهم ميرفتم و ميومدم سر ساعت خونه که جاي هيچ حرفي نباشه.

تو دانشگاه چند تا دوست پيدا کردم که باهم رابطه خوبي داشتيم و خداروشکر همه سرشون به کار خودشون بود و هيچ مزاحمتي ايجاد نميکردن براي هم .

بعد از حرف سعيد راجب سمانه هر روز منتظر بودم که يه اتفاق بدي بيوفته و سعيد همه چي رو بفهمه ولي سمانه خيلي زرنگ تر از اين حرفا بود وقتي مامانم بهش گوش زد کرد که سعيد حواسش بهت هست خودش خيلي جمع و جور کرد و هرکاريم ميخواست بکنه يه جور انجام ميداد که کسي شک نکنه .

يک سال از دانشگاه رفتن من ميگذشت و سعيدم بکوب درس ميخوند و ديگه برا کنکور کاملا اماده شده بود خيلي براش خوشحال بودم که تحصيلاتش ادامه داره ميده، و سمانه هم اون سال ديپلمش تو رشته کاردانش گرفت هر چي پدر و مادرم و سعيد اصرار کردن که ادامه بده و کنکور شرکت کن قبول نکرد و خودش با کلاس ارايشگري و باشگاه سرگرم ميخواست بکنه .

روز کنکور سعيد خيلي نگرانش بودم ولي خوب بايد بهش روحيه ميدادم، سعيد رفت کنکور داد و خيلي اميدوار برگشت از خوشحاليش خوشحال بودم فقط روز شماري ميکرديم که جواب کنکور بياد و اون روز رسيد و سعيد تو رشته دندانپزشکي قبول شد هممون خوشحال بودين ولي متاسفانه شهر ديگه اي قبول شد منکه کلا حالم بد بود که دوباره سعيد ازم دور ميشه ولي خوب به روي خودم نمياوردم که ناراحتش کنم ولي سمانه فوق العاده خوشحال و از شرايط راضي بود که دست و بالش باز تر ميشد و ديگه نياز نبود با احتياط کاري کنه .... 

#ایده #جـمیـݪ‌_رائـع_‌روعــہ‌_ابــداع #CLIP_VIDEO #BEAUTIFUL_NICE #هنری #قشنگ #بینظیر #شیک #زیبا #جذاب #خاص