2777
2789

تا به امید جواب  زمان اقدام  ودرمان های انجام شده و مشکل رو هم بگید  تا دراین راه هم دیگه رو دلداری بدیم

خدا جونم حسرت شنیدن کلمه "مامان "رو تو دل هیچ زنی  نذار.امین

چی بگیم خواهر ...

خودت بگو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل آدم بشین زندگیتو بکن میخوای گور منو بکنی با بچه

مگه میشه بدون بچه🧐

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

چقدر بی ادب ...😐

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببخشد  من فقط میخوام دراین راه سخت همراه باشیم همین

خدا جونم حسرت شنیدن کلمه "مامان "رو تو دل هیچ زنی  نذار.امین

👈برآورده شدن هر حاجتی

▪️رفع بیکاری 👈 360 مرتبه یا الله

▪️طلب فرزند شدن 👈 360 مرتبه توحید

▪️ادای قرض 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️وسعت رزق 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️طلبکار 👈 360 مرتبه یا حی و یا قیوم

▪️رفع تهمت 👈 360 مرتبه یا الله اعلم

▪️زیارت بزرگ 👈 360 مرتبه ماشاالله

▪️بیرون آمدن از خانه 👈 توکلت علی الله

▪️برکت کشاورزی 👈 360 مرتبه یا رب العالمین

▪️خانه دار شدن 👈 360 مرتبه یا کریم و یا رب

▪️گره در کار آقایان 👈 360 مرتبه یا جواد الائمه

▪️آشنا شدن با قرآن 👈 360 مرتبه یا نور و یا قدوس

▪️پیدا شدن اشیاء گمشده 👈 360 مرتبه نورالله ناظر

▪️رفع اضطراب 👈 360 مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله

▪️برکت غذا و پول 👈 360 مرتبه الذی احسن الحسنی

▪️ازدواج جوانان 👈 360 مرتبه یا رئوف و یا رحیم

▪️به راه راست آمدن جوانان 👈 360 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین

▪️رفع فقر  👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️شیرین شدن زندگی 👈 360 مرتبه یا عزیز زهرا

▪️کارگشایی 👈 7 مرتبه آیت الکرسی – توحید – مزمل – صلوات

▪️رفع وسوسه 👈 360 مرتبه اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

▪️شفای مریض 👈 360 مرتبه یا من اسمه دواء و ذکره شفا

┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄

🍏 @Sib365💯

🍏 @Sib365💯

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
شوهرم ناباروری داره سه ساله تو درمانیم این ماه ای یو ای میکنیم ولی میگن ج نمیده باید ای وی اف کرد خو ...

الهی اینبار نتیجه بگیری عزیزم با امیدخدا

ببخشد  من فقط میخوام دراین راه سخت همراه باشیم همین

شما چرا معذرتخواهی کردی اون کاربر عنوان رو دیده نمیومد تیکه بندازه بره