2777
2789
عنوان

حمام بچه ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 78 پست
مرسی عزیزم. آخه دختر من ۲۲ ماهشه ها. دختر شما چند وقتشه؟

۱۶ماهشه

فقط میگه مامان بابا دایی آب حمید علی گاگا جیش

جدیدا هم اشاره میکنه به همچی میگه ای سیه؟منظورش این چیه اینم خودش یاد گرفته من یاد ندادم🤣🤣🤣🤣 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
۱۶ماهشه فقط میگه مامان بابا دایی آب حمید علی گاگا جیش جدیدا هم اشاره میکنه به همچی میگه ای سیه؟منظ ...

گلکمممممممم😍😍😍😍😍فدا مدا🥰🥰🥰🥰🥰

دختر من بزرگتره و تقریبا همچی میگه😍😍😍😍😍 هزار ماشالله بچه های امروزی خیلی باهوشن

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلکمممممممم😍😍😍😍😍فدا مدا🥰🥰🥰🥰🥰 دختر من بزرگتره و تقریبا همچی میگه😍😍😍😍😍 هزار ماشالله بچ ...

بابا خیلی باهوشه 

یسره میگه مامان مامان تا نگم جانم  ول نمیکنه بعد میگم جانم بعد خودشو لوس میکنه حرف میزنه نمیفهمم چی میگه بعد هرهر میخنده🤣🤣🤣

ادامو درمیاره هرکار میکنم همون کارو میکنه 

اما زیاد حرف نمیزنه😭😭😭نکنه خدایی نکرده دیر حرف بزنه

۱۶ماهشه فقط میگه مامان بابا دایی آب حمید علی گاگا جیش جدیدا هم اشاره میکنه به همچی میگه ای سیه؟منظ ...

وااای خدا چ شیرین🤩🤦🏻‍♀️

ینی میشه بچه های منم بزرگ شن حرف بزنن منم زنده باشم ببینم😍

وااای خدا چ شیرین🤩🤦🏻‍♀️ ینی میشه بچه های منم بزرگ شن حرف بزنن منم زنده باشم ببینم😍

انشالله میبینی عزیزم این چه حرفیه 

انقدر حرف بزنن مختو بخورن  مثل دختر من یه سره مامان مامان 

اخی. من جای شما ذوق میکنم و دلم ضعف میره😍😍😍🤦🏻‍♀️

من دخترم هر کاری یاد می گرفت از نوزادی یا هر شیرین کاری میکرد انقدر ذوق میکردم از ذوق هم گریه میکردم بوسش میکردم😍

بچه خیلی شیرینه خیلی

انشالله قسمت همه منتظراهم بشه 

بابا خیلی باهوشه  یسره میگه مامان مامان تا نگم جانم  ول نمیکنه بعد میگم جانم بعد خودشو لو ...

وووی نانازکمممممم....بابا دختر من ۱۶ ماهگی تازه راه افتاد.😂

الان ماشالله همهه چی میگه 😍😍😍😍 زوده برای حرف زدن. 

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
من دخترم هر کاری یاد می گرفت از نوزادی یا هر شیرین کاری میکرد انقدر ذوق میکردم از ذوق هم گریه میکردم ...

خیلی خیلی خیلی.

بچم به من میگه مامان سحرم عاشکم( عاشقتم).

واقعا خدا به همه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده