2777
2789
عنوان

حمام بچه ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 78 پست
نمیدونم  درسته  یانه  ولی  من  بچه هامو  باشوهرم  میفرستم  ۳ ...

😐😐😐😐😐خیلی اشتباهه کارت 

بچه هات بزرگ شدن نباید با پدر دیگه برن اونم دختر 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من میترسم یکی دوبار الان که بزرگ شده تنها بردم اما شوهرمم میاد راحتم تندتند آب می ریزه زود حموم م ...

بخدا توی وان خودشم نمیذاشتمش. همینجوری میزدم زیر بغلم‌میبردم شامپو میزدم سرش و تنشو آب میریختم پنج دیقه ای. میاوردم بیرون😀 مدل سربازی😄

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
خب بعد وقتی میخواییم بشوریمش ک شورتشو درمیاریم. البته بچه های من هنوز ب مرحله ی شورت نرسیدن.😍

لحظه آخر واسه آبکشی درمیارن و من میگم دیگه نگاه نمیکنم.اما خب میترسم تنها بفرستم بلایی سرشون بیاد.

خیلی شیطونن آخه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
بخدا توی وان خودشم نمیذاشتمش. همینجوری میزدم زیر بغلم‌میبردم شامپو میزدم سرش و تنشو آب میریختم پنج د ...

وای نه😂😂دختر به شکم بزار روپات بعد اول پشتشو شامپو بزن بشور بعد برعکس کن جلوشکمشو بشکر بعد سرشو شامپو بزن کلشو با دستت خم کن پابین اب بریزمن دخترم ۱۶ماهشه همینطوری حموم میکنم صابون نمی زنم با شامپو بچه فقط میشورمش

😕😕ها ینی شما بچه هاتون با خودتون میبرین حموم 😑😑

من پسرم از بچگی تا الان جدا بردمش .

تا ۸سالگیش خودم بردمش حموم تمیز میکردم لباس تنش میکردم میگفتم بشین کارتن ببین من برم حموم 😁😁😁

از اون بعدم یادش دادم ..خودش میرفت الان ک دیگه ۱۱سالشه فقط دو یه روز ی بار میدم کیسه کشی میکنم🤣🤣🤣چون بلد نیس

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
فعلا هردوشو تا دو سه سالگی خودت میتونی ببری، بعد سه سال دیگه پسرتو با باباش بفرست، عزیزم خدا حفظشون ...

بله فعلا اینجوریه که 

یا شوهرم یکیشونو بیرون حموم نگه میداره نوبتی خودم میبرمشون. یا هر دومون همزمان میبریمشون.(وقتایی ک خیلی عجله داشته باشیم)

منم یا ب صورت نوبتی  خودم میبرمشون، یا با شوهرم همزمان میبریمشون.

همینطوری خوبه تا سه سالم میتونی پسر تو ببری اشکال نداره دختران یوقت وقت نداشتی با پدرش اشکال نداره تنها اما همیشه نه اونم فقط تا سه سال بنظرم بعد اون کلا خودت

وای نه😂😂دختر به شکم بزار روپات بعد اول پشتشو شامپو بزن بشور بعد برعکس کن جلوشکمشو بشکر بعد سرشو شا ...

واااای منو ببینی فقط.😂😂😂😂 میزارمش روی دستم به شکم. میگیرمش زیر شیر اب گرم. شامپو سر و بدنشو میزنم و میشورم( قبل راه افتادنش البته)

حوصله داری ها. هرروز هرروز میبرمش حموم. البته الان دیگه خودش مثل خودما میاد زیر دوش وایمیسه😍

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
چکارکنم  باباشون میره هر۳ تاجیغ دادماهم میایم

بگو نه خودم میبرمتون دیگه سه سالشونه بزرگن نذار عادت کنن با بابا دیگه نذار