2777
2789
عنوان

حمام بچه ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم تو گوششون اب بره وقتی با شوهرم میرن.

عزیزم من از ۴۰ روز خودم میبردم با شوهرم نترس سرشو پایین بگیر آب نمیره تو گوش و دهنش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
الان ۵ ماهشونه... 

آخی😍

کوشولوان هنوز.

من دوقلو دختر ۶ ساله دارم.

باید خودشون تنها برن حمام اما میترسم لیز بخورن و بلایی سرشون بیاد.

هنوز خودم با لباس میبرمشون.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خب الان اشکال نداره ولی من از نوزادی دخترمو خودم رفتنی میبردم من سرو کلش و میشورم شوهرم آب می ریزه&n ...

من دخترمو از ۱۰ روزگی تقریبا هرروز با خودم بردم حموم. تنهایی هم حمومش میکنم. الان ۲۲ ماهشه😍😍😍😍😍

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
من دخترمو از ۱۰ روزگی تقریبا هرروز با خودم بردم حموم. تنهایی هم حمومش میکنم. الان ۲۲ ماهشه😍😍😍😍😍

نه من میترسم یکی دوبار الان که بزرگ شده تنها بردم اما شوهرمم میاد راحتم تندتند آب می ریزه زود حموم میکنم اون طوری استرس دارم از بغلم بیفته

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖