2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه از طبقه ی بالای مادر شوهرم بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 73 پست
نمیدونم چرا مردا ول کن این ننه هاشون نیستن... نمیمیرن ما راحت شیم...  خدایا همه مادرشوهرا بمیر ...

همه ی مادر شوهرای بد بمیرن داریم بعضی هاشون که خوبن به چشم دیدم ولی امان از مادرشوهر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برام سواله چجوري مجبورتون ميكنند برين؟ زوركي و كشون كشون ميبرنتون؟باباخره اخرش بايد راضيتون كنند ...

آخه خیلیا خودشون راضین و شرایط اونجا براشون بهترم هست من واقعا متنفرم از تنهایی زندگی کردن اما باید مادرشوهرم خوب باشه دیگه 

نمیدونم چرا مردا ول کن این ننه هاشون نیستن... نمیمیرن ما راحت شیم...  خدایا همه مادرشوهرا بمیر ...

واقعا دوست داري عروستون هم در مورد مادرتون اينجوري بگه؟يا الان عروستون هم بكه امين؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من مادر شوهرم یه بلاهایی سرم آورد که نگو... یعنی یه بار کم مونده بود خودکشی کنم از دستش

منم خیلی اذیت کردن ولی از وقتی خونه خریدیم زیاد کاری بهم ندارن چون میترسن شوهرم از اینجا بره😂😂😂