2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه از طبقه ی بالای مادر شوهرم بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 73 پست
براي من سواله كه شوهراتون چجوري شماها رو راضي ميكنتد برين ساختمون مادرشوهر بشينين بعد شما نميتونين ر ...

اتفاقا منم چندماه پیش ی تاپیک درباره همین موضوع زدم و خیلی تعجب میکنم اینجا همه خونشون نزدیک خونه خانواده شوهره من الان تو فامیل خودمون فقط یکی دوتا خانواده اینطورین اونم چون شرایط ایجاب می‌کرد ( فوت همسر و پیر بودن مادر یا پدر و ... )

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4683032/خونه-نزدیک-خانواده-شوهر-یا-خانواده-زن?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرمم میگ من طاقت دوری شمارو ندارم اگ شما از اینجا برید من میمیرم

آره پدرشوهر منم اینجوری میگه بخدا دلش نمیسوزه ها فقط چون هر چی لازم دارن شوهر احمقم میگیره راضی نیس بریم

منم به این درد مبتلا هستم بالای سر مادرشوهر نشستم ، میخوام بچه بیارم بریم از اونجا مادرشوهرم میگه تا شوهرمنو نبینه خوابش نمیبره الهی بمیری راحت بشم

گناه من سادگی بود .
منم با اینکه بالای خونه مادرشوهرم میشینیم... وقتایی که شوهرم میره سرکار دو سه  بار بهش زنگ میزن ...

هی میگ قربونت برم همه کسم خسته نباشی کی میای خونه دلم دراومد

💜⚘️
اخه دوس ندارم تنها زندگی کنم فقط یه خواهرشوهر دارم که خیلی ازم بزرگتره و خونشونم دوره منم طبقه بالا ...

خداراشکر عزیزم 💕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
فداتشم عزیزم  ایشالا شما هم اگه مشکلتون خونه یا هرچیز دیگس هرچه زودتر حل شه ❤

ممنون مهربون سلامت باشی 💕💕🙏🙏

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**