2777
2789

آزمایش سل فری دادم خوب بود آن تی هم خوب بود چرا دکتر گفته ؟ خانم‌ها از تجربه هاتون بگید 

دیگه از استرس خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نزدیک ۵ ماهه دارم هر هفته میرم سونو اکوکاردیوگرافی... داپلر... سونولوژیک... 🥴

الانم چون هفته های آخر بارداری هستم هر ۴۸ ساعت باید سونو lugr برم😑😐

دیگه نه پول دارم نه جون 😬

قلب نی نیم بلوک کامل از نوع درجه دو هستش 😔

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

من سلفری داده بودم خوب بود، انومالی گفت رشد دست و پای جنین کمه، گفت اکو قلب جنین باید بری. دکتر زنانم گفت بچه سالمه و اصلا لازم نیست بری اکو، رشد دست و پا هم سرشتیه ولی اگر نگرانی میتونی اکو بدی. اکو دادم خوب بود و طبق گفته سونوگرافی باید هر ۲ هفته سونو میرفتم، تا یه مدتی هی رفتم و هربار رشد دست و پا عقب تر میافتاد. تا اینکه تصمیم گرفتم به حرف دکتر زنانم گوش بدم و دیگه سونو نرمممممم.......این وسط ۱ دکتر زنان دیگه هم رفتم و اونم هزارتا سونو و اکو و ازمایش و دارو نوشت....در نهایت تصمیم‌گرفتم ریلکس دوران بارداری رو طی کنم و دنبال این چیزا نرم....خدا خیر دکتر اصلیم بده، دخترم هم سالم بود و حق با دکتر خودم بود

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
کرجم یعنی به نظرت الکی مینویسن؟

پس هم شهری در اومدیم .منم کرجم .برو بیمارستان کمالی اونجا با دفترچه 60تومن میگیره بیرون بری باید 500بدی .من تو همین کمالی رفتم بدون دفترچه 200.الکی چیه عزیزم چون تو احتمالی قلب خوب چکار نمیشه اکو میکنن مشکلی نباشه

من که نزدیک ۵ ماهه دارم هر هفته میرم سونو اکوکاردیوگرافی... داپلر... سونولوژیک... 🥴 الانم چون هفته ...

سل فری داده بودی ؟ آن تی چند بود؟

این مشکل یعنی چی؟