2777
2789
عنوان

بیاید از تیکه هایی که کفتید و خودتون حال کردید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 27 پست

یه بار رفته بودیم تو جمع خانواده همسرم...یه زن دایی مسن داشت کل مدت میگفت این عروس تهرانی افتخار داده عروس ما شده...نیازی نبود من حرفی بزنم اون خودش با این جمله اش جواب همه رو میداد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم رفته بود مراقب از نوش بعد زردی شدید گرفته بود از گرما

اومد من واقعا اعصابم خورد بود چون ب حرف  هیچکدوم گوش نمیده فقط و فقط حرف‌خودش حتی ب حرف مادر بچه هم اهمیت نمیداد فک کنم اونجا هم بحثشون شد ب حرف دکترشم اهمیت نمیداد میگفت اونا دلسوز نیستن 

گفتم اومدید ثواب کنید کباب شدید زردی داره گرما باعث میشه و فلان 

ی پسر خالم دارم ۵ سالشه دختر عمش هی میگه انیر حسین منو چقد دوس داریو اینا انیر حسین چن وقت پیش هی ...

😂😂😂😂😂

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

یه بار خواهر شوهرم‌گفت داداشم خییییلی خوبه و خییییلی مرد ایده عالیه و هیچ ایرادی نداره،منم گفتم به نظر من همسر شما به علاوه این خصوصیاتی که گفتی خییییلی آروم و بی زبونه.گفت نه نه نههههه،نگاه به ظاهرش نکن تو خونه اصلا اینطوری که نشون میده نیست.منم بهش گفتم پس تو هم بهتره یه چند وقت با داداشت زندگی کنی تا بفهمی چه عتیقه ایه. لال شد دیگه 😉😎😎😎

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

تیکه نبود ولی یه بار رفتیم مغازه دوست شوهرم تازه می دیدمش شوهرم درشته دوستش گف خانم شماچطوری ازپس خرج این برمیاین گفتم فعلاکه ایشون خرج منومیده ....هیچی شوهرم داشت پروازمیکردگرفتمش

14 سالم بود مامانم آبجیمو دنیا آورد خونه خاله مامانم روضه خونی بود و آش میپختن فامیلهای شوهرش هم مثل هر سال از شیراز میومدن دختر خواهرشوهرش23 سالش بود به مامانم گفت بچه ی دخترونه؟ یعنی بچه من

البته میدونست آبجیمه

منم سریع گفتم پس با این حساب شما باید 5 شش تا بچه داشته باشبد

دیگه طفلی تو افق محو شد کل فامیل هم بلند واسه هم تعريف میکردن و خلاصه رفت تو حیاط دیگه ظاهر نشد جلوم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چند سال پیش ک اولای ازدواجم بود مادر شوهر خیلی از خودس تعریف میکرد میگف مسلمونیم پشت سر امام‌جمعه وایساده ایم! خیلی از خودش تعریف میکرد . ی جا یادم نی چیشد اما بهش گفتم طبل تو خالی را بانگ رووود تا دور دست ها . دیگه از خودش تعریف نکرد 😊

یه بار خواهر شوهرم‌گفت داداشم خییییلی خوبه و خییییلی مرد ایده عالیه و هیچ ایرادی نداره،منم گفتم به ن ...

😂😂😂😂😂

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
14 سالم بود مامانم آبجیمو دنیا آورد خونه خاله مامانم روضه خونی بود و آش میپختن فامیلهای شوهرش هم مثل ...

حقش بود 😂😂😂😂

چند سال پیش ک اولای ازدواجم بود مادر شوهر خیلی از خودس تعریف میکرد میگف مسلمونیم پشت سر امام‌جمعه وا ...

خوشمان آمد👌😂

حقش بود 😂😂😂😂

آره واللا دختره پررو

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ