2777
2789

دیدین 👀بعضی ها هستن با دیدن 👁👁زندگیشون میگیم خوشبحالش🤷🏼‍♀️ چ زندگی داره😲،من 🤦🏼‍♀️خوشبحالش هستم❗️❗️همه فک میکنن چ زندگی 🏡چ شوهری 👨🏻و...اینا همه ب 👂🏼م رسیده ولی فقط خودم🤦🏼‍♀️ میدونم ک واقعا همچین چیزی نیست😪همه زندگی م بد 🤮نیست❗️ روزهای خوب هم دارم ولی خیلی کم پیش میاد شاد باشم😃♾ولی اونطوری هم ک بقیه فکر میکنن نیستم 🏳️

تعداد رای : 84
نظرسنجی
خوشبختم
32
38%
بقیه فکرمیکنن خوشبختم
18
21%
زندگیم بد نیس اما شاد نیستم
34
40%
یه مامان تازه ک منتظره

خوشبختم 😍 نظر مردم برامون مهم نبوده هیچوقت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختم 💜🌸

دوست ندارم بقیه بدونن خوشبختم..خیلیا چشم دیدن خوشبختی دیگرانو ندارن

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

خیلی سوال سخت باگزینه های سخت بود 

نمیدونم چرانمیتونم جواب بدم😕

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
حالا مردم فکر میکنن من بدبختم چون ازدواج نکردم !

مهم اینه خودت حس خوشبختی داری 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊