2777
2789
عنوان

طرز تهیه....

128 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میشه لطفا طرز تهیه یه سوپ جو که با شیر وخامه درست میشه رو بهم بگید مامانم خیلی دوست داره ولی من تا حالا درست نکردم  با شیر وخامه خوشمزه باشه لطفا

اول جورو خیس کن

بعد پیازو تفت بده با کره و آرد و جو،هویج،سینه ی مرغ وآبجوش اضافه کن بذار ۳ تا ۴ ساعت بپزه سینه ی مرغو دربیار ریش ریش کندوباره بریز داخلش 

قارچو نازک خرد کن وجعفری رو هم اضافه کن نمک وفلفل بزن باید آب سوپ کم وسفت باشه نیم تا یکساعت بذار جابیافته حواست باشه ته نگیره

بعد شیرو اضافه کن دوباره بذار نیم ساعت جابیافته باید بالاسرش باشی سر نره یا ته نگیره

بعد خاموش کردن بهش خامه اضافه کن وبعد کمی سرد شدن آبلیمو بزن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من خودم به روش زیر درست میکنم:

جوپرکوپاکمیکنم میشورم قارچ ریز ریز میکنم ذرت کنسروی و هویج رنده شده ومرغ ریش ریش آب میذارم روشون قل که خورد شیر اضافه میکنم تانیم یایساعت بعدخاموشش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جورو خیس کن اندازه نصف لیوان 

بعد بپزش درش هم نیم باز تا سر نره

وقتی پخت تو یک قابلمه دیگه اگر دوست داشتی مرغ یک تکه همراه با پیاز و ادویه جات و قارچ اسلایس شده تفت بده هویج رنده شده هم به دلخواه بریز بعد اون جو رو که پختی بریز توش همراه کمی اب یک ساعت و نیم بعد بعد شیر اضافه کن

بیست دقیقه پایان پخت خامه بریز