2777
2789
عنوان

مامانا میشه لطفا بیاید

87 بازدید | 9 پست

سلام ، میخاستم بدونم اونایی که به نوزادتون شربت امپرازول دادین برا ریفلاکس ، بعد چطوری قطعش کردین ؟ کم کم یا یکباره ؟ 

من یکباره قطع کردم مشکل داره ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   

من نکسیوم به دخترم میدادم از دوزِ ۴۰ رفته رفته کم کردم تا رسید به دوز ۱۰ و دو هفته دادم و قطع کردم.

اما قرص اس امپرازول ۲۰ رو یک دوم میدادم یعنی ۱۰ که دکتر یکباره قطع کرد وقتی ۴ ماهه بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نکسیوم به دخترم میدادم از دوزِ ۴۰ رفته رفته کم کردم تا رسید به دوز ۱۰ و دو هفته دادم و قطع کردم. ...

مرسی عزیزم نکسیوم از کجا گیر آوردید ؟ چن وقت پیش بوده ؟ چون الان نیست

تاثیر هم داشت ؟ 

خدایا مواظب پسرم باش   
مرسی عزیزم نکسیوم از کجا گیر آوردید ؟ چن وقت پیش بوده ؟ چون الان نیست تاثیر هم داشت ؟ 

نکسیوم خیلی خوب بود. آخرین بار شهریور خریدم. از بهمن پارسال دخترم مصرف می کرد. یه داروخانه تو کرج. داروخانه دکتر فریدونی اگر اشتباه نکنم

نکسیوم خیلی خوب بود. آخرین بار شهریور خریدم. از بهمن پارسال دخترم مصرف می کرد. یه داروخانه تو کرج. د ...

پس چرا میگن نیست اصلا ، منم دیگه نگشتم ، شیرازم 

خدایا مواظب پسرم باش   
پس چرا میگن نیست اصلا ، منم دیگه نگشتم ، شیرازم 

نمیدونم. منم پیدا نمی کردم دکتر دخترم معرفی کرد این جا رو. یه بار هم تابستون یکی از کاربرها دنبالش بود گفتم اینجا داره یه نفر از اقوامشون رو فرستاد دارو رو گرفتن. 

نمیدونم. منم پیدا نمی کردم دکتر دخترم معرفی کرد این جا رو. یه بار هم تابستون یکی از کاربرها دنبالش ب ...

میشه ادرس دقیقش رو به من بدین عزیزم

خدایا مواظب پسرم باش   
میشه ادرس دقیقش رو به من بدین عزیزم

داروخانه دکتر فریدونی

آدرس : کرج-گوهردشت- بلوار رستاخیز-بین خ نهم و دهم غربی-داروخانه دکتر فریدونی
شماره تلفن : 02634422850
تلفن ثابت دوم : 02634422850