2821
2789
عنوان

من یه رازیو فهمیدم

1766 بازدید | 102 پست

واااای بچه ها من فهمیدم که یکی از دوستای خواهرم زن دوم شده

این دختره شوهرش ازش تقریبا 17 18 سال بزرگتره

اینا 6 سال عقد بودن

امسال بعد ازذعید عروسی گرفتن

دختره حامله بود

بگم بهتون که ما چند وفت پیش متوجه شدیم که اقاش بچه مدرسه رو داره

بعد امروز فهمیدیم که شوهرش زن اولشو طلاق نداده

و هردوتارو داره

واااای خدایدمن من الان هنننننگم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

این دختره الان 6 ساله با خواهرم در ارتباطه

و زندگیش واقعا یه راز بوده

ما اصلا شک هم نکردیم

فقط میدونستیم که دختره با پسره دوست شدن

و عقد کردن

دختره معلمه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختره خودش میدونسته

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

خیییییلی چندش اوره

حس زن اول شوهره

فک کنین براش عروسی گرفت 

وای

خیلی چندشه نه ادم بدونه شوهرش با یه رن دیگه هم میخوابه

دختره خودش میدونسته

اره فامیل هستن 

بیچاره زن اولش 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خیییییلی چندش اوره حس زن اول شوهره فک کنین براش عروسی گرفت  وای خیلی چندشه نه ادم بدونه شوه ...

اه و نفرین اون زن قطعا دامنشو میگیره

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤