2777
2789
عنوان

باردارم ؛ کرونا گرفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5893 بازدید | 60 پست
سلام خانوم ببخشید دیر دیدم پیامتونو خیلی خودمو تقویت کردم و مشکلی پبش نیومد الان بچه ام سالم بغل ...

سلام عزيزم خوبين ببخشيد منم ١٩ هفته باردارم كرونا گرفتم خيلي نگرانم نيني چيزيش شه شما چيكار كردين خوب شدين؟! بعد چن روز خوب شدين؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی خیلی مواظب باش من دوستم کرونا گرفت بچه ۵ ماهش سقط شد

اگه نمیگفتی بهتر بوداااااا

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

امروز تو اخبار دیدم مادری کرونا گرفته بود ۹۰ درصد ریش درگیر شده بود دوقلو هم باردار بوده دکترا ختم بارداریش رو داده بودن هیچ امیدی به زنده موندن خودش و بچه هاش نبود اونم بچه های ۷ ماهه در کمال ناباوری مادر خوب شده بود و دوقلوهاشم زنده موندن 

اگه بترسی بدتره که.منم کرونا دارم الان دیگه هیچ علائمی ندارم.فقط سینه ام سنگینه.مدام سوپخوردم.اب هویج و اب سیب.ویتامین سی و دی و زینک.البته منو خفیف گرفته.شوهرم داروهایی دیگه و آمپول هم مصرف میکنه.فقط به تغذیه ات برس

دلم خیلی گرفت واست منم خیلی به اینایی که گفتی فکر میکنم ایشاله فردا برات 20 بار دعای نور میخونم ایشاله که هم خودت هم شوهرت هم نی نی سالم کنار هم زندگی کنید 

فقط میشه حالا که بارداری واسه پسرم دعا کنی مشکلی نداشته باشه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
مال پارساله تاپیک

واقعن باش ببحشید

عزیزم نگران نباش و حسابی به خودت برس. ما هم همه گرفتیم حتی پدر بزرگ ۹۰ ساله ام که کلی بیماری زمینه ای اینا داشت هیچیش نشد. شبیه سرما خوردگی بود تمام شد. فقط مایعات اینا زیاد بخور. آب سیب و آب هویج عالیه یخ نباشه ها در حد دمای محیط

واسه غذا هم همش آبگوشت، سوپ و ماهیچه. 

البته ما ماهیچه نخوردیم اونموقع نمی دونستیم خوبه

جگر هم خوبه

نخود تو آبگوشت هم عالی

سلام عزيزم خوبين ببخشيد منم ١٩ هفته باردارم كرونا گرفتم خيلي نگرانم نيني چيزيش شه شما چيكار كردين خو ...

سلام عزیز

من سرم گرم بچه و روزه و .... بود خیلی وقته سر نزدم نی نی سایت

ان شالله که تا الان حالتون خوب شده

من با اینکه خیلی میل نداشتم ولی خیلی مایعات خوردم

آبمیوه طبیعی و آب ولرم و چای 

خداروشکر بچه ام سالمه و چیزیش نشد.