2777
2789
عنوان

باردارم ؛ کرونا گرفتم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5893 بازدید | 60 پست
تبم رو چک میکنم، شکر خدا نرماله چطوری میشه اکسیژن خون رو چک کرد؟

یه دستگاه پالس اکسیمتر بخر یا از کالا پزشکی ها یا اینترنتی از ۵۰۰ تومن هست به بالا که رو انگشت میزاری بهت میگه چند درصد اکسیژن داره خونت 

اگه خونت ۹۷ درصد به پایین بود یعنی ریه هات درگیره اگه زیر ۹۵ باشه به جنین اسیب میزنه 

اگر توان مالی خریدشو نداری هر روز برو بیمارستان اونجا برات اندازه میگیرن 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبم رو چک میکنم، شکر خدا نرماله چطوری میشه اکسیژن خون رو چک کرد؟

فقط موقع سرفه اب بخور ک سرفه نکنی سرفه زیاد باعث سقط میشه چون فشار میاره وگرنه هیچ تاثیری رو جنین ندارع

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
تو اتاق قرنطینه ام دائم آب ولرم میخورم میترسم بچه چیزیش بشه شوهرمم که بگیره مطمئنا کارش به بیمارس ...

بادکترت مشورت کن چندهفته ای؟یکی بود کرونا گرفت هفته ۳۰بچه اش و سز کردن بچه اشم سالم بود ونگرفت خداروشکر 

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
چی بگم ولی میگن واسه کرونا بچه مرد

ن گلم من دوبارگرفتمو خیلی از افراد خانوادم پزشکن فقط سرفه و تب شدید اونم چون به رحم فشارمیاد باعث سقط میشه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
یه دستگاه پالس اکسیمتر بخر یا از کالا پزشکی ها یا اینترنتی از ۵۰۰ تومن هست به بالا که رو انگشت میزار ...

پایین اومدن اکسیژن علائم خاصی نداره؟ که اگه اون علایمو داشتم برم بیمارستان اکسیژنمو چک کنم

گرمونه که بخورن باعث سقط میشه؟

بستگی به ماه داره با دکتر مشورت کننو بخورن

پایین اومدن اکسیژن علائم خاصی نداره؟ که اگه اون علایمو داشتم برم بیمارستان اکسیژنمو چک کنم

نه اصلا تا چن درصد علایم خاصی نداره اگر پایین ۹۳ باشه شاید کمی تنگی نفس یا بی قراری بگیری ولی تا ۹۳ اصلا نشون نمیده 

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
بادکترت مشورت کن چندهفته ای؟یکی بود کرونا گرفت هفته ۳۰بچه اش و سز کردن بچه اشم سالم بود ونگرفت خدارو ...

هفته 34 هستم

اون روزی که رفتم دکتر حالم خیلی بهتر از این بود

به خاطر همن فقط توصیه به استراحت و تغذیه خوب کرد،

و یه سری تقویتی داد

دوباره باید برم

ن گلم من دوبارگرفتمو خیلی از افراد خانوادم پزشکن فقط سرفه و تب شدید اونم چون به رحم فشارمیاد باعث سق ...

شکرخدا تب ندارم

دائم چک میکنم

سرفه ام سعی میکنم تند تند آب ولرم بخورم، انگار کنترل میشه اینطوری

ولی شنیدم کروناممکنه رو مغز بچه اثر بذاره

هفته 34 هستم اون روزی که رفتم دکتر حالم خیلی بهتر از این بود به خاطر همن فقط توصیه به استراحت و تغ ...

اره هفتت خوبه خداروشکر من شنیدم جنین نمیگیره نگران نباش ولی بدنت بخاطر بارداری ضعیفه سعی کن مراقب خودت باشی فقط

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
8 ماهمه ولی ِآویشن مگه ضرر نداره؟ شما علایمت چی بود داروی خاصی هم استفاده کردی؟

اویشنو برگشو خییییلی کم با چایی دم کن بخور ن زیاده زیاد درحد یه استکان داروهم فقط استامینوفن 325 و 3روز یکبار سرم Bکمپلت ک بدنم ضعف نکنه یا بچه ضعیف نشه همین پشت سرهم بخور استوخودوس