2777
2789
عنوان

خانمایی که از کاپ قاعدگی استفاده میکنن من راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 78 پست
عزیزم  واقعا جوابگوی خونریزی شدید روز اول و دوم پریودی هست اگه سریع پر شد چطوری متوجه میشی

روزهای اولش ی نوار بزار زیرش تا ببینی دقیثاکی باید تخلیه کنی بعدش استفادع کنی خوش به حالتون دیگه دختر نیستید😐من  دخترم از نوار بدم میاد میخام استفاده کنم ولی ترس بکارت دارم اونم تو ایران😣😣😣

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصورات شخصی خودتون رو تعمیم ندید  فکر کنم تا حالا تامپون هم مصرف نکرده اید

من استفاده میکنم از تامپون و خیلی راضیم..بنظرتون تامپون بهتره یا کاپ؟

من تا بحال از کاپ استفاده نکردم اما طبق گفته هاتون باید خیلی عالی باشه..برای ماه بعدی حتما میخرمش

واسه ماها ک استفاده نکردیم فک میکنیم این همه تعریف اغراق آمیزه 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
من استفاده میکنم از تامپون و خیلی راضیم..بنظرتون تامپون بهتره یا کاپ؟ من تا بحال از کاپ استفاده نکر ...

کاپ بهتره چون تامپون خطر مسمومیت داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من استفاده میکنم از تامپون و خیلی راضیم..بنظرتون تامپون بهتره یا کاپ؟ من تا بحال از کاپ استفاده نکر ...

مشخصه کاپ خیلی بهتره ده سال میتونی ازش استفاده کنی

چون جنسش خیلی عالیه و اینکه براحتی میتونی ضدعفونی کنی

خوبی دیگش اینه که واسه خونه هایی که بچه دار هست عالیه در مورد نوار بهداشتی واقعا آدم نمیدونه به بچه ...

من نمیدونم اخه مگه چجوری استفاده میکنید ک بچه میبینه؟

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم
اگه سزارین باشید بله  بعد طبیعی احتمال داره یه سایز بزرگ‌تر لازم بشه

سایز داره مگه😁😁 چطور سایزشو بفهمیم

کسی روش نمیشه که بگه من گشادم همه میرن میگن مدیوم بدین لطفا😅😅😅😅

مزاح تایم#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
تصورات شخصی خودتون رو تعمیم ندید  فکر کنم تا حالا تامپون هم مصرف نکرده اید

برا چی الان مثلا ادا عصبانیارو درمیاری؟انگار مثللا فروشندس.من اره استفادع نکردم و اینا تو ذهنم ازش بود.شما به بزرگی خودت ببخیشیذ🙄