2777
2789

بسم پشم😳

چندمی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راحتن. من عاشق ریاضی حل کردنم. حیف وقت ندارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دوستان هرچنتاشون بلدین لطفا برام بنویسید .ممنون میشم

باید تجزیه کتی مثلا xب توان دو و چهار میشن ایکس در ایکس منهای دو و ایکس باضافه دو و حالت معکوس

ک بعد ایکس منهای دو ها از هم خط میخورن مابقی هم همینطوره بقیه سوالات رو نگاه نکردم دیرم شده باید برم سرکار فعلا

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

هرکدوم بلدی بنویس لطفا

سوالا خیلی راحتن همه رو برات می‌نویسم

سوال ۱ اولی باید در بزرگترین مخرج ضرب کنی یه معادله درجه ۲ به دست میاد همه رو میبری یک طرف دلتا میگیری و جایگذازی میکنی و دوتا x بدست میاری

دومی هم همینطوری حل میشه

سومی هم همه یک طرف رادیکال یک طرف دوتا عبارت به توان ۲

چهارمی مخرج رو از بین میبری دو طرف رو به توان میرسونی a از زیر رادیکال در میاد اون طرفش هم اتحاد میشه

سوال سوم تالسه کسر برابر میذاری مینویسی مثل معادله x رو بدست میاری

سوال ۳ هم چون ضریب مجهول ها برابره یک طرف رو قرینه می‌کنی و با جایگذاری مجهول اول مجهول دوم رو بدست میاری

سوال۴ 

اولی مخرج رو بزرگ تر از صفر میذاری میشه همه اعداد حقیقی به غیر از ۸ و۰

دومی زیر رادیکال رو بزرگتر مساوی صفر قرار میدی میشه x های بزرگتر مساوی ۲

سومی هم به همین صورت

سوالا خیلی راحتن همه رو برات می‌نویسم سوال ۱ اولی باید در بزرگترین مخرج ضرب کنی یه معادله درجه ۲ به ...

ممنون گلم.بلدم خودم اونموقع وقت نداشتم حل کنم.بازم‌مرسی ک وقت گذاشتید😘